Mijn aller-aller-aller beste vriendin

share online:

Vandaag wil ik de schijnwerpers richten op mijn ALLER BESTE vriendin. Ze is een 26 jarige jonge dame en kersverse moeder met een positieve kijk op het leven. Ze heeft een sterke (lees: drammerige) wil, een uitgesproken mening en is ontzettend impulsief. Ze is een muziekliefhebber, een serieverslaafde en een schrijfster.
Haar naam is Sérènity en GOD wat houd ik van haar. Dat klopt ja! Vandaag hebben we het over niemand minder dan MIJ, want wat praat ik graag over mezelf! Links boven aan de pagina, onder het kopje “Serenitheory – WIE BEN IK” kun je kort samengevat lezen “wie ik ben”. Maar dat is niet genoeg en bovendien zullen niet al m’n lezers hier aan toe gekomen zijn. Daarom beste mensen, een uitgebreide blog over ME, MYSELF AND I!
Ik houd van God. Op Hem stel ik mijn vertrouwen. Ik houd van mensen. Niet alle mensen, maar wel van veel mensen. Zonder mijn dochter, myrocq en moeder kan ik niet leven. De liefde voor deze 3 mensen is onbeschrijfelijk. Mijn dochter is het allermooiste, liefste, schattigste, slimste en meest temperamentvolle wezentje op planeet aarde. Ik houd van mijn familie, je kunt ze niet kiezen, maar mijn voorkeur gaat uit naar die familieleden die ik zelf ook uit had gekozen als het aan mij was geweest :-)! Ik houd van mijn oma, echt een vrouw naar mijn hart. Ik houd van m’n zeldzame vriendschappen. Ben God dankbaar dat Hij deze mensen zorgvuldig in mijn leven geplaatst heeft.
Update 2017: Inmiddels ben ik een dochter en een zoon rijker
Ik ben een mensen-mens, maar ben ook erg gesteld op m’n privacy. Ik trek me graag even terug van alles en iedereen. Ik kan het goed vinden met mezelf. Niet altijd, want soms komen ik en mezelf er niet helemaal uit met elkaar en dan hebben we even ruzie. Maar nooit lang, ik houd teveel van mezelf om lang boos op mij te blijven.
Er zijn een aantal dingen waar ik een ontzettende hekel aan heb. Stank, wachten, kiezen, falen, leugenaars, bruine bonen, hypes, onnozelheid, een rommelig bord, geen sokken kunnen vinden, slechte muziek, regen, onderbroken worden….Hmm, dit wordt een eindeloze lijst. Er zijn eigenlijk best veel dingen waar ik een hekel aan heb, maar ik weet de kleine dingen in het leven wel te waarderen. Ik zal maar even kort, in willekeurige volgorde, 10 dingen uitlichten waar ik van wél van HOUD! Let’s keep things positive today:
1. Schrijven
Als ik ergens aan denk, grijp ik direct naar mijn telefoon en schrijf ik het op. Ik schrijf haast ALLES op, alles dat er in mij opkomt. Schrijven is mijn lust en mijn leven. Ik schrijf muziek, gedichten en blogs. Wat als schrijven niet bestond? Dan bestond ik dus ook niet, want ik BEN schrijven. “Serenitheory” is dan ook ontstaan uit mijn liefde voor schrijven!
UPDATE 20017: Schrijft ook voor Momtalk.nl & Babymomtalk.nl
2. Praten
Ik praat ontzettend veel. Ik houd van discussiëren en het (ongevraagd) geven van mijn mening. Soms kan ik de oren van je hoofd kletsen, tot vervelens aan toe. Af en toe is stilte fijn, maar niet te lang. Als er niemand is om mee te praten, dan praat ik tegen mezelf.
3. Muziek
Een mens moet ademen om te kunnen leven. Stel dat muziek nu zou verdwijnen, dan zou ik dus stoppen met ademen. “I breathe music”. Muziek is alles en meer en zelfs nog meer dan dat. Muziek is voeding voor mijn ziel. Muziek snapt me, als ik de shuffle functie gebruik, komen altijd de juiste liedjes naar voren. Ik houd van de meeste muziek, maar mijn voorkeur gaat uit naar die oldskool R&B, Hip Hop & Soul.
4. Spelletjes
Spelletjes doen is mij met de paplepel ingegoten. Toen was het scrabble en pictionary, nu is het wordfeud en drawsomething. Ik houd van alle soorten spellen, behalve oorlogspellen en sinds kort heb ik ook voor voetbalspellen een afkeer gekregen. Verder kun je me met gezinsspellen, computerspellen, woordspellen, virtuele spellen blij maken.
5. Eten
Ik houd van lekker eten. Ik houd van experimenteren met voedsel en ik houd van JOYFOOD. DÉ Cateringspecialist voor alle lunches, hapjes, maatlijden en buffetten. Eten is heerlijk en gezellig. En al wordt het in m’n maag lelijk, eten moet mooi zijn! Een lelijk bord is een doorn in mijn oog, maar van een babyprakje maken ben ik ook niet vies.
6. Series kijken
Mijn verslaving neemt vrij ernstige vormen aan. Ik volg zó veel series dat ik soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Om mij gelukkig te krijgen, kun je me neerploffen op de bank van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en me vermaken met een paar goede series! Drama, komedie, actie thriller, als het maar een goed verhaal is.
7. Lezen
Lezen vind ik heerlijk. Ik kan helemaal opgaan in een verhaal en ineens ontdekken dat het ochtend is. Ik verwaarloos het boeken lezen, tijd om weer nieuw leesvoer te bestellen. Naast het lezen van boeken vind ik het ook leuk om andere blogs te lezen.
8. Gadgets
Mijn liefde voor gadgets is groot en ik ben van plan mijn huidige collectie zeker uit te breiden. Mijn Ipad is één van mijn beste vrienden. Ik sjouw dat ding overal mee naar toe. Al die handige apps en leuke spellen, ook zeker één van mijn verslavingen. HOE handig is zo’n apparaat? Thnx Steve Jobs (RIP)
9. Foto’s (maken)
Momentopnames vastleggen. Dat vind ik één van de mooiste dingen die er bestaan. Herinneringen vastleggen is belangrijk. Dat is het mooiste van foto’s, ze blijven altijd hetzelfde, ook als de mensen die erop staan veranderen! Ik maak haast o-ver-al foot’s van. Voedsel, mezelf, m’n dochter en alle andere dingen die ik mooi vind.
10. Slapen
Mijn bed, zeker ook 1 van mijn beste vrienden. Slapen is misschien wel mijn favoriete bezigheid. Dromenland is fijn! Bovendien is een goede nachtrust ook gewoon nodig.
Opstaan daarentegen vind ik minder fijn. Ik blijf liever lekke lang onder het wol liggen.
Als ik eenmaal over mezelf begin, dan weet ik vaak van geen ophouden. Hier is zeker nog niet alles over mezelf mee gezegd, maar nu weet je in iedergeval ietsje meer over mij :-)…. Ik zal het hier bij laten voor vandaag, want zelfs IK word nu moe van mezelf.
X.O

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten