Een tijd van komen en een tijd van gaan

share online:

Soms kom je in het leven voor bepaalde keuzes te staan. Je komt op een kruispunt terecht en je moet een kant kiezen. De kant die je kiest is afhankelijk van de weg die je wilt bewandelen. Je moet een aantal dingen weten. Waar wil je naar toe? Wat neem je mee en wat laat je achter? Waarom? Dit zijn onder andere vragen die ik mijzelf stelde, voor ik tot de volgende beslissing kon komen. Met een dubbel gevoel neem ik afscheid van mijn functie als eindredactrice bij SIDmagazine.nl
Milroy heeft het mooi verwoord:
“Gezinnen zijn er in verschillende vormen en samenstellingen. Soms veranderen gezinnen van samenstelling, omdat het tijd is dat een gezinslid zijn vleugels spreidt en het gezin verlaat. Dit is ook het geval binnen het gezin van de SID redactie. Sérènity Hanenberg zal niet langer deel uitmaken van de vaste SID redactie. Zij zal meer tijd besteden aan haar persoonlijke blog genaamd; Serenitheory. Dit wil niet zeggen dat zij ons helemaal zal verlaten, zij zal bij SID betrokken blijven als columniste. Jullie kunnen maandelijks een column op de website van haar verwachten. Haar eerste column kun je hier lezen. Veel lees plezier.”
Ergens in de zomer van 2008 kwam Milroy Williams (Hoofdredacteur SIDmagazine) met het briljante idee een onlinemagazine te starten. “Jij houdt van schrijven, ik hou van schrijven, laten we het gewoon doen” zei hij. Waarom ook niet, dacht ik. Wat ik toen nog niet wist, is dat Milroy een man van aanpakken is. Binnen no-time had hij een plan van aanpak klaarliggen. Een webdesigner had ie ook al opgetrommeld.
Ineens was het een feit. Op 21 November 2008 werd SIDmagazine.nl geboren. Zomaar uit het niets. Twee leergierige mensen met een passie voor schrijven, die samen zonder enige voorkennis het diepe in sprongen en besloten hun visie te delen met andere mensen. Ik was vanaf nu eindredactrice. Ik moet zeggen, toen we besloten dit écht door te zetten, had ik nog geen idee wat ik me op de hals haalde. Sjonge, wat ging hier een tijd in zitten zeg. Een blad met z’n tweetjes onderhouden is niet echt wat je zegt simpel. Er komt van alles bij kijken.
Nu denk je vast : DUH, LOGISCH! Juist ja, die logica ontdekte ik pas toen ik tot aan m’n nek in de artikelen zat en de interviews moest gaan plannen in een week waar eigenlijk helemaal geen ruimte meer te creëren was. Agenda’s die niet met elkaar overeen kwamen, afspraken met mensen die niet kwamen opdagen. Beloftes die niet werden nagekomen. Slaaptekort! Pff .. ik kan zo nog wel even door gaan! Het was een hectisch, maar geweldig jaar.
Nu zijn we inmiddels 3,5 jaar verder. Het waren leerzame, nuttige en prachtige jaren. SIDmagazine is ontzettend gegroeid en heeft zich op enorm veel vlakken ontwikkeld. Ik heb zoveel geleerd! Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet en ik weet zo veel meer over verschillende onderwerpen. Milroy heeft me van alles geleerd over netwerken, goed samenwerken en organiseren en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor. Ik heb tijdens mijn tijd bij SID ontzettend prettig met hem samengewerkt. Maar “aan alle leuke dingen komt een eind” en die tijd is nu helaas gekomen.
Mijn liefde voor SID gaat diep. Zo diep dat ik niet instaat ben het volledig los te laten. Daarom, maandelijks een column van mij op SIDmagazine.nl die zich aansluit bij het desbetreffende thema.  Het is wel over, maar nog niet voorbij…op deze manier blijf ik altijd een beetje betrokken bij SID en hoef ik niet he-le-maal afscheid te nemen. Super fijn!
Een nieuw begin.Voor mijn eerste column op sidmagazine.nl klik hier.
Tot horens, Silence Is STIL Deadly

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten