Creative teaching

Schrijven levert een waardevolle bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling en vooral jongeren hebben handvaten nodig om dit op de juiste manier in te zetten. Deze handvaten bied ik in verschillende vormen. Ik kan jou leren hoe je woorden kunt inzetten om jouw denken en handelen in te zetten voor het bereiken van jouw doelen en het veranderen van jouw zelfbeeld. 

Ik gebruik mijn creativiteit om mijn liefde voor woorden op verschillende manieren over te dragen. 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Wellicht kan ik op het gebied van teaching iets voor jou betekenen.
 

Serenitheory = creative teaching

DIVERSE VORMEN VAN CREATIVE TEACHING

  • Workshops 
  • Online sessies 
  • Mentorship

Workshop data:
Change Your Story Workshop- 14 maart (Editie 3)

HUIDIGE AANBOD:

CHANGE YOUR STORY (workshop)

Welke niet-helpende gedachten domineren momenteel jouw levenswijze? Welke belemmeringen ondervind je in jouw handelen en waar komen ze vandaan? Hoe kun je ervoor zorgen dat deze barrières op de achtergrond raken? Tijdens de workshop ‘Change your story’ gaan we kritisch kijken naar de verhalen die zich herhaaldelijk in jouw hoofd afspelen.

We leggen de loep specifiek op negatieve gedachten en maken ruimte om een nieuwe fundering in jouw denkpatroon te leggen. Je staat er misschien niet bij stil, maar er gebeurt veel in jouw gedachtewereld. Je bent constant met jezelf in gesprek en wat je jezelf vertelt draagt niet altijd bij aan jouw persoonlijke groei. Wat je denkt staat direct in verbinding met hoe je, je voelt en wanneer je eenmaal in een spiraal van negatieve gedachten belandt raak je verstrikt in negatieve gevoelens.

Ook een laag zelfbeeld is vaak het gevolg van negatieve gedachten die op onderbewust niveau de overhand nemen van de manier waarop je jezelf ziet. Dat belemmert je niet alleen in het maken van keuzes en het nakomen van afspraken met jezelf, maar het veroorzaakt ook (faal)angst en onzekerheid. Het lijkt misschien alsof je daar geen controle over hebt, maar het tegendeel is waar.

Met de juiste tools ben je prima in staat om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten en hiermee een goed gevoel en positief zelfbeeld te creëren. Je kunt je gedachten bewust inzetten en de uitkomst werkt in de praktijk beide kanten op. Tijdens de workshop leer je de kant die bijdraagt aan jouw persoonlijke groei het meest te voeden door de kracht van woorden in te zetten. Wanneer je het verhaal dat je jezelf vertelt verandert, verander je jouw realiteit. It’s time to change your story.

Rachelle Dens Fotografie 2019 -109kopie

Neem vrijblijvend contact met mij op

Als Creative Teacher hanteer ik verschillende uurtarieven voor de verschillende type opdrachten. Om zo goed mogelijk in jouw huid te kruipen, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hierin worden jouw verlangens en verwachtingen besproken en schatten we samen in op welke manier ik jou het best van dienst kan zijn. In het geval van grote klussen of terugkerende samenwerkingen maak ik gebruik van een vast tarief of een projectprijs. Je ontvangt altijd eerst een offerte.

Vul het contact formulier in, of stuur direct een mail naar info@serenitheory.nl voor meer informatie.