over serenitheory

Mijn naam is Sérènity Hanenberg en ik heb een diepgewortelde liefde voor schrijven. Ik houd mij dan ook bezig met alles waarin het geschreven woord centraal staat. 

Ik ben een 35-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 9, een dochter van 7 en een zoon van 4. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houd ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn hobby’s zijn schrijven (obviously), lezen, eten en mij bezighouden met muziek en ik ben ook gek op spelletjes doen.  

Zoals jullie nu wel duidelijk is houd ontzettend van schrijven en schrijf graag over de dingen waarvan ik houd. In het bloggedeelte van Serenitheory.nl zal je voornamelijk verhalen teruglezen over mijn dagelijkse bestaan als moeder en ondernemer, mijn connectie met muziek en mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een groot voorstander van positiviteit en deel dit graag met een ieder waarmee ik in aanraking kom. Ik creëer graag herkenning en het inspireren en motiveren van anderen is voor mij een eindeloze bron van energie. 

Ik wens een ieder veel leesplezier!

Liefdevolle groet,

Sérènity Hanenberg

serenitheory_4
nounj

11 jaar geleden maakte één van mijn beste vrienden een woordgrapje met mijn naam. ‘Jij hebt altijd jouw eigen theorieën. Serenitheory.  

Het omschreef mijn eigenzinnige en eigenwijze karakter en al gauw gebruikte ik deze naam om een online verzamelplek voor gedachten en gevoelens te creëren. Een plek waar mijn eigen denkwereld zich tot uiting bracht in verschillende categorieën. Ik creëerde een safespace met een ‘niets moet, alles mag’ gehalte. Serenitheory werd een platform voor een ieder die de behoefte voelde om echte en eerlijke te verhalen te lezen uit het dagelijkse leven. 

Inmiddels heeft de naam Serenitheory een bredere betekenis gekregen. 22 januari 2019 stapte ik vastberaden naar de Kamer van Koophandel om mezelf vast te leggen als ‘Creative Writer’. Die pen, waarvoor ik zo een intense liefde voel, wordt nu ook ingezet om verhalen voor anderen te schrijven. Hoe je van deze dienst gebruik kunt maken lees je hier. Daarnaast pas ik het hebben van mijn eigen theorieën tegenwoordig ook toe om kennis over te dragen. Dit doe ik in de vorm van workshops waarbij het geschreven woord altijd centraal zal blijven staan. Mijn workshop aanbod kun je hier vinden. 

Voor samenwerkingen sta ik altijd open, zowel voor mijn blog als voor mijn business. Heb jij leuke suggesties voor een samenwerking of wil je dat ik een review/recensie schrijf, dan kun je contact opnemen door een mailtje te sturen naar info@serenitheory.nl