Win kaarten voor het Pearl Event op 31 januari

share online:

Op zondag 31 januari vindt inmiddels de 4e editie van het Pearl event plaats! Pearl is de grootste urban lifestyle- en belevenisbeurs die verschillende culturen bij elkaar brengt. Het is een samensmelting van muziek, fashion, beauty en lifestyle en dat allemaal onder één dak. Het event vindt net als voorgaande edities plaats in de Jaarbeurs Utrecht.
Shop-shop-shoppen!
Tijdens het Pearl event wordt je ‘shop experience’ naar een ander level gebracht. De beurs staat vol met de meest uiteenlopende shopstands, die zullen bijdragen aan een unieke shopbelevenis. Je komt een hoop (startende) ondernemers tegen die hun bijzondere, niet-alledaagse producten verkopen.

11846587_673436262787505_8958153270926974839_nNet zoals de vorige editie is ook Waterprep weer aanwezig. Waterprep is hét merk dat een gezonde levensstijl promoot, voor zowel volwassen als kids. De Waterprep fles zorgt ervoor dat iedereen dagelijks voldoende water op een gezonde en creatieve manier drinkt.

11040610_501120550065378_8466325151070261629_oOok Afroty is weer van de partij. Afroty maakt exclusieve beauty producten en adviseert ook over gezondheidsinformatie zoals beauty tips, natuurlijke behandelingen en oorzaken van lichaamsklachten, ziekten. De populaire en handige oversized badmutsen zijn uiteraard ook weer verkrijgbaar. 

Een nieuwe aanwinst voor het evenement is Sisterhoops. Sisterhoops wil door middel van hoopdance het plezier en het zelfvertrouwen van vrouwen vergroten.Hoopdance is een combinatie van dans, sport en hoepelen. Sisterhoops verkoopt unieke handgemaakte hoepels, verzorgt workshops en hoopdance performances op maat en is te boeken voor (kinder)verjaardagsfeestjes, vrijgezellen party’s en bedrijfsuitjes.

 
Dit is slechts een kleine greep uit het grote aantal ondernemers dat aanwezig zal zijn tijdens het Pearl Event. Kijk hier wat er allemaal te shoppen valt.
Wat valt er verder te beleven
Ook tijdens deze editie hoef je, je niet te vervelen. Het programma staat weer vol met verschillende workshops en activiteiten. Voor de workshops kun je, je vooraf inschrijven. Klik hier voor een overzicht van alle workshops tijdens het Pearl Event. De inmiddels onmisbare barberbattle en make-up battle kunnen zeker niet ontbreken. Mocht je het evenement willen bezoeken met je kids dan kan dat, want aan de kleintjes is ook gedacht. Mijn favoriete kindervriendin Miss Alida zal o.a. aanwezig zijn om de kleintjes te entertainen.
Kaarten en meer informatie over het evenement kun je hier vinden.
W I N N E N ! ! !
Wil jij kans maken om gratis toegangskaarten te winnen voor dit evenement, dan ben je hier op de juiste plek. In samenwerkingen Pearl Event en platform Empress Yourself mag ik namelijk kaarten weg geven. Volg de instructies en wie weet, ga jij samen met je vriend(in), (schoon)moeder, broer of zus gratis naar het Pearl Event!

Facebook:
1. Deel de onderstaande foto op Facebook (tag me zodat ik het kan zien :))
2. Tag de persoon die je mee wilt nemen
3. Like de pagina’s Empress Yourself & Pearl Event facebook
Instagram
1. Deel de onderstaande foto op Instagram (tag me zodat ik het kan zien :))
2. Tag de persoon die je mee wilt nemen
3. Like Empress Yourself & Pearl Event op Instagram
12527752_808387929306869_1564971864_n
 
De winnaars worden op 25 januari bekend gemaakt!
 
 

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten