Samen staan we sterk!

share online:

Als voormalig eindredactrice van SIDMAGAZINE kan ik zoals uitgelegd in het stuk “Een tijd van komen en een tijd van gaan” geen volledige afscheid nemen van het onlinemagazine. Maandelijks een column van Serenitheory te lezen @ www.sidmagazine.nl. Het thema van de maand is VERZET.

“Samen staan we sterk”

Geschiedenis. Ik heb het altijd het stomste, meest oninteressante en saaiste vak gevonden dat er gegeven werd. Toch zijn de verschillende leraren er in geslaagd de leerstof enigszins op mij over te brengen. Wat er bijvoorbeeld is blijven hangen vanuit mijn middelbareschooltijd, is dat er tijdens de Tweede Wereld oorlog in Nederland weerstand geboden werd tegen de Duitse bezetting. De Nederlanders gaven zich niet zonder slag of stoot over. Er werden groepen gevormd om tegenstand te bieden tegen de meedogenloze Duitsers. Dit begrip werd VERZET genoemd!  Lees meer…

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten