It's a girl

share online:

De meeste mannen die vinden al gauw dat het een jongen wordt. Ze zien het dan ook al helemaal voor zich, hun kleine evenbeeld. Ook de mijne was er van overtuigd dat er een kleine voetballer in mijn buik zat. Omdat we bij 5 weken ons wondertje al ondekt hadden, duurde het extra lang voor we eindelijk het verlossende woord hoorde bij de 20weken echo. Alhoewel deze papa zeker wist dat hij een zoon zou krijgen, was het toch wel een spannend moment.
En toen was het eindelijk zover… Op de monitor zagen we een klein wezentje druk in de weer. Ongelooflijk. We konden ons beide niet voorstellen dat ons kindje zo beweeglijk was. Ik kon het ook nog niet zo goed voelen, maar de verloskundige bereidde mij er vast op voor. ” Dit kindje is erg beweeglijk… Tegen de tijd dat je het kunt voelen, dan zal je het leuker vinden om er gwn naar te kijken” Er stond me dus nog wel wat te wachten.
Enfin. Het moment was bijna aangebroken. Nadat alle organen werden gecontroleerd op hun functioneren ging de vk opzoek naar het geslacht. In de eerste instantie was onze kleine wildebras niet happig om zichzelf te onthullen. Maar toen kwam het geslachtsdeel tevoorschijn. “Gefeliciteerd, jullie krijgen een meisje”. Ik keek naar hem en hij naar mij. Ik las de verwarring, blijdschap en ontlading van zijn gezicht af! “Een meisje! Wauw! Wauw, wauw, wauw” riep hij. “Nu is het tijd om mijn wapenuitrusting uit te breiden” Ondanks het feit dat hij op een hele andere uitkomst gerekend had, was papa op dat moment de gelukkigste man van de wereld. Hij kreeg een dochter, een prinsesje… En hij was super trots. We konden het niet laten en schafte direct een groot deel van de roze garderobe aan voor ons meisje, dit moest gevierd worden.

Vanaf de oma van mijn oma, tot en met mijn dochter is dit de 6e generatie vrouw, we zijn er erg trots op. Ons 1ste kindje is een meisje! Mama’s eerste kleinkind… Mijn vaders eerste kleindochter… En beide opa’s en oma’s nog in leven om hun achterkleindochter ter wereld te moge zien komen. We vinden het super spannend en kunnen niet wachten tot ze er is. Yes, it’s a girl!

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten