Hoi Iphone

share online:

Het was de bedoeling een openstaande rekening te betalen. Ik verliet de winkel met een witte Iphone die ik kreeg voor een appel en een ei EN heb ook nog eens mijn maandelijkse kosten weten te halveren. Dit moet mijn geluksdag zijn!
Ik heb een neef en deze neef IS Apple! Nee ik meen dit. Hij weet minstens zoveel als Steve Jobs als het op de Apple producten aankomt en doet al geruime tijd zijn best om mij te overtuigen een IPhone aan te schaffen. Alhoewel ik het altijd een heel mooi toestel heb gevonden, wist ik op een of andere manier telkens een smoes te verzinnen het niet te doen. Mijn Blackberry DEED het prima, ik was er al ja-ren verslaafd aan. Ook dacht ik dat het overbodig zou zijn, gezien het feit ik al een Ipad in mijn bezit had.
De klachten over de Blackberry stapelde zich met de dag op. Al gauw begon ik mijn lang geliefde beste vriend alleen nog maar als pingmachine te zien en ontdekte ik steeds meer gebreken. Ook veel mensen om mij heen maakte de BB/Iphone overstap.
Toen ik in de T-mobile winkel stond, wist ik nog niet dat ik opnieuw verliefd zou worden, maar toen ik het toestel eenmaal in mijn handen had was ik verkocht. De verkoopster deed haar uiterste best om van alles uit te leggen over de applicaties en handigheidjes. Ik wist er al het een en ander van, maar had het toch wel nodig bepaalde dingen even nog een keer te horen. De 1ste 3 maanden geen kosten? OK! Nu heb je me…ik verlaat de shop niet zonder deze telefoon. Zo gezegd, zo gedaan.
Inmiddels heb ik mijn Blackberry (nog) niet aan de kant gesmeten, maar wordt ie toch wel redelijk verwaarloosd. Mijn Iphone heeft al een belangrijke plek ingenomen in mijn leven en ik ben blij dat ik toch overstag ben gegaan. Heerlijk toestel!
We whatsappen πŸ™‚
Xx

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2.Β 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.Β 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten