8 comments

Met dit artikel bijt ik de spits af van de ‘30 dingen die mijn kinderen over mij zouden moeten wetenchallenge. 20 willekeurige feitjes over de mama van Haley-Joy en Yanira!

 1. Wanneer ik muziek luister ben ik helemaal in mijn eigen wereld. Ik ga helemaal op in de liedjes en perform letterlijk op straat – die ik ongestoord meezing- wanneer ik mijn oordopjes in heb.
 2. Ik kan trouwens na één keer een liedje te hebben gehoord de lyrics dromen. Alle kinderen voor kinderen albums van nu ken ik woord voor woord, maar ook Linda, Roos & Jessica en Odie3 (uit mijn tijd) kan ik nog van begin tot eind meezingen.
 3. Ik maak nog steeds een ‘L’ met m’n linkerhand om te weten wat links en rechts is.
 4. Ik lustte geen vis en heb dit tot mijn 26ste niet gegeten (what was I thinking). Op 24 februari 2012 maakte ik na lang aandringen van mijn neef kennis met garnalen (en een aantal andere vissoorten). Sindsdien zijn vis en ik onafscheidelijk, I missed out all those years! Ik ben hem nog steeds dankbaar voor het aandringen!
 5. Ik at trouwens wel altijd al bakkeljauw, mijn moeder (die nog steeds geen vis eet) en ik vonden dat dat geen vis was.
 6. De geur van nagelak en benzine vind ik heerlijk. Ik maak soms een potje nagelak open alleen om er even aan te ruiken.
 7. Ik proef het verschil tussen drinken uit een blikje en drinken uit een fles. Mijn voorkeur gaat echt uit naar blikjes.
 8. Ik had een bullit verslaving en dronk het zeker 3-4 keer per dag (heel slecht, don’t drink that).  Echter dronk ik het alléén met een rietje (dit geldt voor alle energiedrankjes). Ik heb inmiddels mijn verslaving overwonnen, maar ik heb nog steeds altijd rietjes in mijn tas…..just in case….want mocht ik het drinken, mag het rietje niet ontbreken!
 9. Tot mijn 20e verjaardag maakte mijn moeder naast de bami, nasi en rijst, altijd een extra gerecht alleen voor mij. Tot mijn 15 was dit ‘sla met schnitzel en krieltjes’ en daarna altijd pasta!
 10. Tijdens mijn 2e zwangerschap was ik ontzettend vergeetachtig en mijn ‘zwangerschapsdementie’ speelt nog steeds op wanneer ik boodschappen moet doen. Zonder lijstje laat ik de helft van de benodigdheden in de winkel liggen.

  image

 11. Ik had tijdens deze zwangerschap ook plotseling trek in banaan, terwijl deze vrucht altijd mijn aartsvijand is geweest (kon de geur niet eens verdragen). Na mijn bevalling was mijn afkeer voor bananen dan ook weg en hoewel ik er niet super dol op ben kan ik het nog steeds gewoon eten. Het moet wel wegblijven uit mijn vruchtendrankjes, die overheersende smaak vind ik nog steeds vreselijk.
 12. Soep is voor mij gewoon avondeten en niet perse een voorgerecht.
 13. Ik word bijna nooit ‘Sérènity’ genoemd, eigenlijk zegt iedereen ‘Seren’. Ik vind het ook best raar om te horen wanneer iemand mijn volledige naam uitspreekt.
 14. Ik kan niet zonder koffie, maar koffie zonder melk lust ik niet.
 15. Ik heb op mijn 15e ‘stiekem’ een neusbel gezet en toen ik thuiskwam was mijn moeder daar niet zo blij mee. Ik ben 2  x met mijn neusbel blijven haken – 1 keer aan een plankje in de schuur (really, this is how karma works) – en kort daarna heb ik het maar weer uit mijn neus gehaald.
 16. Ik heb een bijzondere band met het getal ’11’. Er gebeuren vaak ook mooie dingen op dagen en tijdstippen waar het getal 11 in voorkomt.
 17. Ik heb trouwens ook iets met ‘ronde tijdstippen’ en wacht daar op om bepaalde acties te ondernemen. Om 15:23 opstaan om op te ruimen is écht not done. Ik wacht wel tot 15.30.
 18. Een random stip op een wit blaadje is voor mij een rede om het blaadje niet meer te gebruiken. Ielgh.
 19. Blauw was vroeger mijn lievelingskleur. Bij voorkeur babyblauw. Mijn Partypeeps2000 naam is ook een hele lange tijd Missblauw geweest.
 20. Ik ben trouwens in 2009 begonnen met bloggen op Hyves.nl.

From Serenitheory with love

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

8 Comments

 1. Wat een leuk artikel. Een aantal van je random facts herken ik ook bij mezelf.
  No 1 daarom luister ik zelden muziek op straat. Ik ben dan in een andere wereld. Alleen als ik in de auto zit? In de auto ga ik los.

  No 2 links en rechts has always been a struggle

  No 3 benzine????? tanken is voor mij een genot

  No 16 ik heb het ook met 11. Wanneer ik op de klok kijk in de ochtend is het bijna altijd 11.11

  No 18 papier is voor mij dan onbruikbaar.

  Maar no 15 ik was hardop aan het lachen hoe heb je dat voor elkaar gekregen???

  1. Lolll…typisch iets voor me moeder eigenlijk, ik heb het gewoon van haar overgenomen we waren #teamnofish
   Hahah afronden is dat ding!

Leave a Reply

CommentLuv badge