Take a Shayday

share online:

Nou, ik was eigenlijk van plan een nieuwe auto te kopen, maar elke auto heeft problemen en ze dalen ontzettend snel in waarde” antwoord Shayleen Helder als ik haar vraag wat haar nou eigenlijk gemotiveerd heeft zo een grote stap te nemen. In plaats van die nieuwe auto besloot zij haar eigen Beautysalon te openen. Het was niet zonder slag of stoot, maar na hard werken en een goede dosis doorzettingsvermogen is het haar allemaal gelukt . Op 1 maart 2012 opent “SHAYDAY” haar deuren. Shayday is gespecialiseerd in hairextensions, wimperextensions en nagelverlenging. In overleg wordt de behandeling bepaald waarbij je vakkundig advies krijgt over wat het  beste bij je past. Beautysalon “ShayDay” staat voor VEELZIJDIGHEID en is gericht op het mooi en zelfverzekerd door het leven gaan!
Deze 22-jarige vooruitstrevende jongedame heeft in februari 2011 haar diploma ” Pedagogisch Werk Jeugdzorg” gehaald. Een hele andere richting dan waar ze nu uiteindelijk mee verder is gegaan. Tijdens haar opleiding volgde zij de cursus “Run je eigen salon” en toen ze afgestudeerd was deed ze in de avond en in het weekend een kapper & nagelstyliste cursus. Ze vond het erg leuk om bezig te zijn met haar en nagels, maar wist niet zeker wat ze er mee wilde. Wel wist ze dat ze altijd al droomde van een eigen zaak. Ze zag zichzelf niet direct als ondernemer, maar vond het wel een ontzettende uitdaging. Uiteindelijk schreef ze zich toch nog in voor een HBO opleiding, dus ze had ongeveer een half jaartje om te bedenken wat ze ging doen. Verder met school, of een eigen zaak beginnen. Toen ze zich besloot uit te schrijven, wist ze dat het NU of NOOIT was en zij zette alles op alles om haar droom waar te maken. Nu zijn we ongeveer een jaartje verder en Shayleen heeft het toch maar even geflikt. Uit eigen ervaring durf ik een ieder zonder na te denken door te verwijzen naar haar salon voor een kappersbeurt. Mijn nagels heb ik nooit eerder bij haar gedaan, maar heb in mijn omgeving klanten gezien met prachtige nagels – onderhanden genomen door Shayleen –  die niets te klagen hadden en maar al te graag terug gingen voor opvullen of een nieuwe set. Gegarandeerd kwaliteit, daar sta ik – zowaar ik Sérènity Erie Hanenberg heet – voor in. En als je mij niet gelooft, ga dan zelf maar even een kijkje nemen. Het is het waard! Shayday is geopend van maandag tot zaterdag dus ook als je er doordeweeks niet aan toe komt kun je in het weekend bij haar terecht. Ik zou zeggen: Neem de kans om optimaal te genieten van de behandelingen die er worden aangeboden.
Shayleen bewijst dat het voor jonge meiden mogelijk is om van “niks” “iets” te maken. Een ware bron van inspiratie voor haar leeftijdsgenoten. Heb je een droom die je wilt verwezenlijken, pak je kans en ga er voor. Alles is mogelijk, als je het maar graag genoeg wilt en bereid bent er keihard voor te werken. Jonge ondernemers, neem hier een voorbeeld aan en wacht niet langer. Wat Shayleen kan, kunnen jullie ook! Het is een kwestie van wilskracht en Shayleen laat ons allemaal even zien wat je met wilskracht kunt bereiken.
Op 1 maart 2012 kunnen geïnteresseerden kennis maken met dit nieuwe beautyparadijs. Tussen 18.00 en 20.00 wordt de gelegenheid geboden even een kijkje te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Adres: Catharina van Tussenbroekstraat 67, 1103 DM Amsterdam Zuidoost. Neem gerust iemand mee en verspreid het woord! Tot dan! xx

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten