Darryl Veldman: PROJECT.NO BUDGET.

share online:

Er zijn maar weinig mensen in mijn leeftijdscategorie waar ik tegen op kijk. Ik ben dol op jonge ambitieuze mensen met een visie en een plan. Mensen met een ijzersterke mening die ze niet onder stoelen of banken steken. Mensen die zelf aan de slag gaan en niemand nodig hebben die hun handje vast moet houden. Mensen die “actions speak louder than words” waarmaken. Mensen die DOEN en daarbij ook de gave hebben om anderen aan te zetten tot DOEN. Ik ken maar een aantal mensen, die in het bezit zijn van de bovenstaande eigenschappen. 1 van deze mensen is DARRYL VELDMAN.
Heb je nog nooit van hem gehoord, dan wordt het nu toch echt tijd dat je onder die steen vandaan kruipt. Maar voor nu, zal ik je dan even wat meer over hem vertellen.  Darryl is een 23 jarige hardwerkende, assertieve en ambitieuze jongeman met – ik voorspel – een glansrijke toekomst in het vooruitzicht. Het is een persoon met een ijzersterke wil, die als voorbeeld functioneert voor veel van zijn leeftijdsgenoten. Dit doet hij door kansen te creëren en te laten zien dat er verschillende manieren zijn om je gewenste doelen te behalen. Lukt het niet op manier A, dan is er altijd nog een manier B en al moet hij tot manier Z pogingen wagen om te slagen, so be it. Opgeven zit niet in zijn aard. Hij leert de mensen om zich heen dat je van samenwerken profijt kunt hebben. Hij is een wervelwind van positiviteit en sleept anderen altijd mee in zijn succes.
Darryl is een duizendpoot. Als ik zijn complete CV hier zou moeten uitschrijven, dan zouden jullie behoorlijk wat naar beneden moet scrollen, dus hou ik het “kort”. In 2011 flanste hij zomaar even het theaterstuk genaamd Ethnical File Chapter 1 in elkaar. Hij verzamelde een groepje talentvolle jongeren en  trommelde een gedreven team op, om hem te ondersteunen. De samenwerking resulteerde in een succesvolle theatervoorstelling waarin de belevingswereld van de jongeren uit Amsterdam Zuidoost het thema was. De turbulente ontwikkelingen rondom de recente geweldsdelicten in hun leefwereld stonden hierbij centraal. Het stuk was te zien in het Bijlmerpark theater en viel bij het publiek erg in de smaak.
Dit is slechts één voorbeeld van de vele dingen die Darryl met zijn tijd doet. Hij studeert, hij werkt en houdt zich daarnaast bezig met het opzetten van verschillende projecten. 1 van deze projecten is PROJECT. NO BUDGET.
Een project dat vele mogelijkheden biedt en waarin (regel 1) GELD GEEN ROL SPEELT!

“Project. No Budget is een (No Budget) filmproject waarbij jonge ondernemers en creatievellingen op een animerende wijze, vrijwillig en vrijblijvend een dienst aanleveren. Hiermee is het doel dat ze zichzelf en elkaar op de markt aanbieden, gezamenlijk een netwerk opbouwen en (betaalde) opdrachten genereren.”

Voor meer informatie over dit project, bezoek de website: www.darrylveldman.nl (lees ook even de voorwaarden)
Bekijk hier het filmpje:[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ltk6eYBVCT0]
Ik zou zeggen, lees je in over het project en aarzel niet om je aan te melden. Laat je inspireren door de frisse wind die Darryl Veldman genoemd wordt en steek ook de mensen in je omgeving aan met het motivatievirus. Doe wat je kunt, om te komen waar je wilt zijn. Bundel je krachten! Wat je niet alleen kunt, moet je samen doen. Ik citeer:  “bruggen bouwen-verbinden-overwinnen.. gunnen! EENHEID!”
LET’S DO THIS!

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten