Let's give them something to blog about

share online:

Hallo lieve vrienden,
Ik was druk bezig met 1 van mijn prilste verslavingen: Instagram. Zoals vele instagrammers doe ik mee met de maandelijkse challange “#photoaday” waarbij je dagelijks een foto deelt die je van een opgestelde lijst afhaalt. Voor elke dag van de maand, maken alle deelnemende instagrammers een foto van hetgeen dat die dag op de lijst staat. Ik vond dat zo een ontzettend leuk idee, dat ik maar even op onderzoek uitging, want – wie had dit verzonnen? Zo kwam ik terecht op de website van FATMUMSLIM. Een blogger uit Australië die verschillende onderwerpen behandelt. Leuk om te lezen. Tijdens het surfen op haar webpagina kwam ik terecht bij haar E-Book: Let’s give them something to blog about. In mijn impulsiviteit heb ik dat boek maar even aangeschaft, want na het lezen van de beschrijving werd ik nieuwsgierig naar de inhoud. Altijd handig zo’n Paypal account.
Binnen een paar uur ontving ik het boek in mijn mailbox en ik begon gelijk met lezen. Ik heb geen spijt van mijn aankoop.In haar boek behandeld zij 40 ideeën voor bloggers die soms even niet meer weten waar ze het over moeten hebben. IDEAAL! Hoewel ik altijd wel wat te zeggen heb, zit ik soms toch echt even met mijn handen in m’n haar als ik weer een nieuw onderwerp moet bedenken om over te schrijven. Jullie moesten eens weten hoe vaak ik geen idee heb waar ik het nu weer over moet hebben. Soms lijkt het wel alsof alles al is gezegd. Maar niets is minder waar. Je raakt nooit uitgeschreven. Er is ALTIJD wel wat om te vertellen. Na het lezen van het E-Book, heb ik nieuwe inspiratie opgedaan, en dat gaan jullie de komende maanden in verschillende vormen terug zien.
THIS IS A BLOGGERS MUST-HAVE !

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten