7 redenen waarom Mondjevol een partyconcept is waar ouders blij van worden

share online:

Oke laten we even eerlijk zijn met z’n allen. Er zijn maar weinig mensen die écht genieten van het in elkaar zetten van een kinderfeestje. Meestal zijn de echte ‘partyplanners’ onder ons mensen die uiteindelijk hun beroep maken van iets in ‘partyplanner-hoek’. De rest van ons hoopt al dat het voorbij is, voordat het begonnen is en tijdens de weg er naar toe vragen we ons telkens af waar we in hemelsnaam aan begonnen zijn.
Ik heb vaak geroepen dat dít nu echt de laatste keer zou zijn dat ik een feestje zou geven. Echter, wanneer de verjaardag van één van mijn kids dichterbij kwam, kon ik het uiteindelijk toch niet laten om een ‘klein’ zitje te plannen. Wat in de eerste instantie bedoelt was als een kleine get together, liep dan uit de hand tot een uitgebreid feest met alle toeters en bellen van dien.
Ook dit jaar kon ik de verleiding niet weerstaan. Yanira wilde een roze feestje, dat riep ze al vanaf het moment dat ze net 3 jaar was geworden. Ik had er niet veel zin in, maar kon het niet over mijn haar krijgen haar roze wens niet in vervulling te laten gaan. Met ogen open trapte ik in mijn eigen ‘ik houd het wel simpel’ gedachte en liet mij verder gaan dan bedoelt was in de planning van haar verjaardag.
Ik moet eerlijk toegeven dat het idee dat zij een leuke dag zou hebben mij al redelijk op weg  hielp – want dat is natuurlijk het uiteindelijke doel – maar er was nóg een element dat er voor zorgde dat er op de dag zelf minder werk te verrichten was. Ik had voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Mondjevol.
Wat Mondjevol is? Mondjevol is een partyconcept waar je als ouders ontzettend blij van wordt en ik zal 7 redenen voor je opnoemen die hieraan bijdragen:

 1. Eindelijk: niet-je-alledaagse versnaperingen afgestemd op jouw type feestje.
  Vaak kom je op verjaardagsfeestjes dezelfde soort hapjes tegen. Vooral op ‘de standaard Surinaamse feestjes’ weten we van te voren al wat er op het menu zal staan. Loempia’s en pasteitjes zijn natuurlijk hartstikke lekker, maar als we het hebben over kinderfeestjes dan hebben de kinderen meestal juist trek in andere lekkernijen. De ‘menukaart’ van Mondjevol is daar dan ook speciaal op afgestemd en kun je daar ook weer in variëren.
 2. Het assortiment is niet alleen anders, het is ook nog eens breed.
  Behalve dat de hapjes erg uniek zijn, is er ook keus uit ontzettend veel verschillende opties. Wat bij kids vooral in de smaak valt zijn donuts, freakshakes, hotdogs om er maar even een paar te noemen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen uit verschillende soorten fruit en/of snoep – Er is zelf mogelijkheid tot het huren van een candytable incl. chocoladefontein. De pancakesticks van Diyelli, waarmee Mondjevol een nauwe samenwerking zijn ook een regelrechte hit, maar de ijsjes die de kids zelf mogen versieren en de kindercocktails met bijzondere name doen het ook hartstikke goed.
 3. Je kunt alles uit handen geven
  Het fijne van Mondjevol is dat jij als ouder je zelf nauwelijks hoeft bezig te houden over het uitdelen van de hapjes. Mondjevol komt naar de locatie en neemt de boel zo goed als over. De meeste dingen worden ter plekke bereid en uitgedeeld en ook daar kunnen vooraf afspraken over gemaakt worden. Het enige wat je hoeft te doen is een ‘hoekje’ vrijmaken in de ruimte en de rest kun je overlaten aan het team van Mondjevol.
 4. De kids worden goed bezig gehouden
  Kinderen moeten natuurlijk beziggehouden worden, maar ook daar is Mondjevol ideaal voor. Toen Yanira 4 werd hebben wij Mondjevol o.a ingehuurd om een workshop cupcakes versieren te geven. De kids worden meegenomen naar een andere ruimte en worden daar zoet gehouden. Maar ook in de workshops zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor entertainment tijdens een typisch meiden-slaapfeestje of een pizzaworkshop.
 5. Het is aanpasbaar naar thema
  Alle hapjes en drankjes worden afgestemd op het thema van de jarige. Bij Yanira’s 4e verjaardag was alles dus roze, maar als je een junglethema of zeemeerminnen thema hebt ben je bij Mondjevol ook aan juiste adres. Zij passen zich aan aan jouw thema en stemmen alle lekkernijen en accessoires daar op af.
 6. Je kunt ook traktaties afnemen 
  Los van het feit dat Mondjevol op locatie komt, kun je ook traktaties afnemen. De custom-made bekers zijn bijvoorbeeld hartstikke leuk om uit te delen op school en je kunt ze afnemen met een vulling afkomstig van Mondjevol of zelf beslissen wat je er in stopt en lege bekers afnemen. Ook hierin is de gelegenheid om af te stemmen op thema.
 7. Voor de ouders is er ook wat
  De kinderen vinden het helemaal geweldig, maar ook wij ouders hebben soms trek in wat anders. Afhankelijk van de hoeveelheid die je afneemt kunnen ook de mama’s en papa’s ook lekker een donut of hotdog wegwerken en vooral de freakshakes zijn heerlijk! Daarnaast is Mondjevol ook in te huren op gelegenheden waar kids niet de hoofdrol in spelen. Een publiekelijk evenement, een girlsnight (met volwassen cocktails), een trouwerij of bacheloretteparty en nog veel meer andere partygelegenheden.

Dit zijn slechts 7 redenen, maar geloof me wanneer ik zeg dat er meer redenen zijn om als ouder blij te worden van dit briljante concept. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden: voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kun je op Instagram of Facebook wat meer informatie vinden. 
Mondjevol is momenteel trouwens in a ‘giving mood‘. Er worden twee leuke items uit het assortiment weggegeven en je kunt daar nog steeds voor in aanmerking komen! Check de Instagram & Facebookpagina van Mondjevol voor de Give-away want op 24 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt!

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten