Tanja Mettendaf | Hollywood Realiteit Generatie 2012

share online:

Ik ben de laatste maanden onbewust heel bewust aan het kijken en luisteren naar de tv shows en muziek die onze huizen langzaam maar zeker binnendruppelen en daardoor ben ik heel bewust mijn omgeving gaan observeren d.m.v. Sociale Netwerken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat we in een verwarde Generatie 2012 leven. Ik noem het “Hollywood Realiteit
Dit komt  denk ik vanwege het feit dat VEEL mensen de “Hollywood Realiteit” verwarren met DE Realiteit. Anno 2012 zijn mensen bereid hun zelfrespect in te ruilen voor aardse goederen en likes op Facebook en Instagram.

Dit is “HOT” anno 2012

 • Praten alsof je nog nooit naar school bent geweest is “Straattaal”
 • Kleding dragen die je je eigenlijk niet kan veroorloven, foto’s ervan maken/plaatsen en dan vervolgens van elke item het merk benoemen is “Swag
 • Foto’s vanuit elke hoek waarop je prive gedeeltes nog net – met de nadruk op NET – niet te zien zijn met je lippen getuit maken/plaatsen is “Sexy
 • Als je uitgaat, doen alsof je in een Rick Ross/Nicki Minaj clip zit is “Balling

DAMES:
Verwacht geen respect van mensen als jij jezelf niet eens respecteert.
Geen enkele man met zelfrespect wilt gezien worden met een meisje dat haar zelfrespect heeft ingeruild voor “likes” op Facebook of Instagram.

HEREN:
Als je een 25plusser bent is het niet oké om doorgaans woorden als: Swag, Ieks of Balling te gebruiken. Geen enkele vrouw met zelfrespect wilt een jongen die beweert elke dag in de PC Hooftstraat te zijn, maar z’n ovchip niet kan opladen omdat z’n “salaris” nog niet is gestort.

De “Hollywood Realiteit” is zo duidelijk aanwezig dat het omgetoverd is tot een “Hype” en waar er een “Hype” is, heb je natuurlijk ook volgers. En volgers zijn naar MIJN mening over het algemeen onzekere mensen die niet logisch kunnen of willen nadenken en als gevolg daarvan zich overal bij aansluiten.
Men schijnt maar niet te willen begrijpen dat je met dit gedrag de volgende generatie de boodschap meegeeft dat het normaal is om niet voor jezelf na te denken en klakkeloos alle Hypes te volgen.
Mijn advies is:

Gebruik je grootste geschenk dat God je geleend heeft, namelijk je hersenen!!

Tanja Mettendaf.

share online:

1 Comment

 1. De dunne lijn tussen sexy en ordinair – Serenitheory
  16 november 2012 @ 10:27

  […] Tanja, mijn schoonzusje,  maakte laatst een opmerking over dames die zich tijdens het uitgaan  kleden alsof ze in de nieuwste Amerikaanse videoclip spelen. Zo een met een erotisch tintje! “Je kunt niet in je ” Rihanna-ondergoed” in de club rond paraderen, denkend dat je aantrekkelijk bent, je BENT geen Rihanna.”  Toen ze dit zei, gaf ik haar een denkbeeldige hifghfive.  Bepaalde sterren zijn geoorloofd er als ordinaire sletjes bij te lopen, gewoon omdat ze sterren zijn. DIT WIL NIET ZEGGEN DAT WIJ – DOODNORMALE BURGERS – ONS GEROEPEN MOETEN VOELEN DIT NA TE DOEN. Allereerst ziet het er absoluut niet hetzelfde uit als aan RiRi’s lichaam! Los daarvan trek je ook het “verkeerde” publiek aan. Geloof me, achteraf gezien zul je niet blij zijn met het type man dat je met deze outfit aantrekt – en maar klagen over het mannelijke geslacht en hun eeuwige respectloosheid jegens jou – heb je in de spiegel gekeken?  Trouwens, de sexy uitstraling die Rihanna op het podium heeft in haar sexy ondergoed, ziet er bij jou, in tegenstelling tot sexy, alleen maar ordinair – en vooral goedkoop – uit, in de club. Nooit zal ik begrijpen dat iemand uit de directe omgeving zo iemand niet wijst op/behoedt voor haar ongelooflijke trashy fashion blunder. Goede vrienden zijn vandaag de dag nog steeds hard te vinden. Maar goed. […]

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten