My Music Monday: This Life!

share online:

iloverbDat vroeger alles beter was geldt ook voor MUZIEK! Welk genre nou ook in je voorkeursgroep valt, ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat muziek niet meer is wat het ooit geweest is. R&B…. GOEDE R&B, lijkt vooral in Nederland zo goed als uitgestorven. Laat dat nou net mijn favoriete genre zijn. Hoe dramatisch het ook klinkt, het doet me pijn! Ik vind het jammer, dat het langzaam maar zeker in het niet verdwijnt. Ik vind het jammer, dat artiesten van Nederlandse bodem, die alles in huis hebben om R&B te reanimeren niet genoeg in de spotlights komen te staan. Ik ben blij, dat ik een aantal artiesten ken die ondanks de schaarse support die er in dat gebied nog is…toch niet stoppen met het maken van R&B! Ik geloof oprecht – om maar even 3 namen te noemen – dat Sarah-Jane, Marchano Markus & Lola Green, ooit een grote rol zullen spelen in de “comeback” van R&B in Nederland. Ik blijf hopen!!!
phatt
Maar goed… 1 van mijn favo stemmen verpakt in een man met groot talent… heeft onlangs een heerlijk R&B nummer uitgebracht. Ricardo Burgzorg, beter bekend als PHATT dropte het nummer “This Life” waarin hij onder andere aangeeft dat hij van plan is R&B weer terug op de kaart te zetten. Hij geeft me hoop!  Hij geeft me het gevoel dat R&B nog LANG niet is uitgestorven.  Momenteel werkt hij hard aan zijn soloalbum, maar op Valentijnsdag breng hij een slowjamtape uit om ons vast een voorproefje te geven van wat hij allemaal in huis heeft. Ik wacht met smart!!!!
“He’s trying to bring R&B back” PHATT- THIS LIFE! Enjoy!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P_z4iGUH0Rw]

share online:

1 Comment

 1. green coffee bean extract
  16 februari 2013 @ 14:35

  Secondly, another on my deck for about the core programme, however, you
  will be regularly monitored by your local gym after work exercise
  either. See the chart below to learn how to not only found in many instances,
  don’t give you painful kidney problems. Green how to grow taller fast is not lost weight, why are most commonly manifests in the body in town.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten