Muziek: DO 4 LOVE (Preview)

share online:

Dit is een muzikale reis waar ik ontzettend benieuwd naar ben! De samenwerking tussen zangeres Kinah King & DJ Kimberlee Ramirez heeft in het verleden al voor magie gezorgd. In 2013 brachten ze namelijk samen een nummer uit in Portugal voor het label 4Kenzo. Het nummer genaamd Good Love – Kimberlee Ramirez ft. (toen nog onder de artiesten naam) Queenah was een regelrechte hit. Des te meer rede om vol verwachtingen uit te kijken naar deze nieuwe track. 
Wanneer het nieuwe nummer “Do 4 Love” precies uitkomt is nog even afwachten. Wel kan ik bijvoorbaat vertellen dat het, het wachten waard zal zijn. Het beloofd kleurrijk te zijn met een krachtige melodie en “deep haunting vocals” die je in een euforische waas zullen achterlaten in het midden van de dansvloer. Deze super korte preview maakt mij in ieder geval ontzettend nieuwsgierig. Veelbelovend?! IK denk van wel, wat jij? Check het hier!
 


 

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten