article-2277016-177E7F17000005DC-525_306x659De man die 6 jaar geleden mijn hart brak, heeft de stukjes  weer bij elkaar gezocht en doet een poging dit belangrijke orgaan in mijn lichaam weer te lijmen.  De man met een ongekend muzikaal talent zowel op het podium als achter de knoppen in de studio. De man met redelijk tot goede acteerskillz en geweldige dansmoves. De man die mijn hart begin jaren 90′ al stal als lid van de boyband ‘N Sync. De man die mij gelukkig maakte toen hij besloot solo te gaan en het geweldige album Justified uitbracht in 2002. Vier jaar later bracht hij het album FuterSex/LoveSounds uit en daarna volgde er helaas een ijzige stilte. Oke, hier en dan wel een  “gastrol”  in de  nummers van andere artiesten, maar  dat was niet genoeg. Hoewel hij zo nu en dan ook wel eens op het witte doek verscheen, kon ik nog steeds niet accepteren dat hij er mee gekapt was! Het heeft 6 jaar geduurd voordat hij inzag dat acteren een leuke hobby is voor erbij, maar de hoofdzaak toch echt wel bij zingen ligt! Dat had ik hem ook wel kunnen vertellen hoor, maar ik ben blij dat hij uiteindelijk zelf tot inkeer is gekomen. Ik heb het natuurlijk over Justin Timberlake. Afgelopen zondag maakte hij een comeback bij de Grammyshow en hij geeft aan – na een veel te lange muzikale break – er nu eindelijk weer klaar voor te zijn! De single “Mirrors” die hij vandaag uitbracht geeft een vertrouwt gevoel. Na 6 jaar klinkt hij eigenlijk nog steeds hetzelfde. Dezelfde stem, dezelfde pop-sound…het is echt een typisch Justin Timberlake nummer. Dat is niet persé slecht vind ik, maar ik verwacht na zo een lange stilte wel wat meer.

Ja MR.JT, de lat ligt na 6 jaar toch wel wat hoger….spreek ik als een diehard fan! In afwachting op zijn volgende nummer neem ik hier voorlopig genoegen mee, want een slechte comeback is het zeker niet! Enjoy xx

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge