My Music Monday: Don't you remember

share online:

Adele-adele-26396167-1920-1080Op de “Reggae Lovers”  mixtape van Dj Dhalia hoorde ik de cover “Don’t you remember” van Romain Virgo. Het origineel wordt gezongen door Adele. Ik houd van Adele. Ik vind haast al haar nummers geweldig. Ze heeft een stem die mij diep weet te raken. De woorden die ze zingt komen er zo geloofwaardig uit, dat ze het gevoel van haar woorden volledig op me over weet te brengen. Het nummer “Don’t you remember” heeft een bepaalde emotie die me aanspreekt. Daarom, deze mandag…dit mooie nummer van Adele .. Enjoy xx
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kWakZcEGB38]

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten