album-ms-kelly

“No im no easy angel
Im moody like the wind
I am impatient,complicated
I am fragile deep within
But you’re no fool
And im no little girl
Have we not found
There is love in the world”

Woorden geschreven door producer en songwriter Billy Mann, gezongen door de geweldige Kelly Rowland. Dit nummer “This is Love” afkomstig van het album Ms.Kelly is 1 van mijn favorieten. Ik kan me nog herinneren dat ik mijzelf in 2007 opsloot in mijn kamer, vastgeketend achter de computer met dit album op de achtergrond. Grijs gedraaid!  Dit specifieke nummer stond altijd even op repeat. Een heerlijk rustgevend nummer gebaseerd op de waarheid. Liefde wordt op zo een bijzondere manier omschreven en de manier waarop zij het brengt is zo zacht en breekbaar. In 2007 wist ik nog niet dat het gevoel dat zij in dit nummer beschrijft ook echt tot leven gebracht kon worden. Nu, luister ik het nummer met andere oren….ik vind het even prachtig als toen, maar nu begrijp ik het ook! Ik draag mijn Music Monday op aan MyRocq, want ” This is love”.

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge