Lemar-lemar-25497788-369-492Ok, ik kan het niet meer ontkennen. Op het gebied van muziek, loop ik soms behoorlijk achter. Vooral als het gaat om artiesten waarvan ik ooit de platen nog grijs draaide. Al helemaal voorbereid was ik, om te klagen over het feit dat “Lemar’  al heel wat jaren niks van zich had laten horen. Nu kom ik er ineens achter dat hij in 2012 dus nog een album uitgebracht heeft. Nou, daar heb ik dus niks van mee gekregen. Ik zal dus zelf wat meer in de gaten moeten houden wie wat uitbrengt en wanneer *shameonme*!!! Ik weet nog dat ik zijn nummer “If there’s any justice” helemaal geweldig vond. Dankzij dat nummer begon ik meer van zijn muziek te beluisteren. Zijn stem is heerlijk hees, daar houd ik van!

Even terug in de tijd met “If there’s any justice” en dan gauw zijn meest recente album “Invinceble” downloaden.

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge