My Music Monday: If there's any justice

share online:

Lemar-lemar-25497788-369-492Ok, ik kan het niet meer ontkennen. Op het gebied van muziek, loop ik soms behoorlijk achter. Vooral als het gaat om artiesten waarvan ik ooit de platen nog grijs draaide. Al helemaal voorbereid was ik, om te klagen over het feit dat “Lemar’  al heel wat jaren niks van zich had laten horen. Nu kom ik er ineens achter dat hij in 2012 dus nog een album uitgebracht heeft. Nou, daar heb ik dus niks van mee gekregen. Ik zal dus zelf wat meer in de gaten moeten houden wie wat uitbrengt en wanneer *shameonme*!!! Ik weet nog dat ik zijn nummer “If there’s any justice” helemaal geweldig vond. Dankzij dat nummer begon ik meer van zijn muziek te beluisteren. Zijn stem is heerlijk hees, daar houd ik van!
Even terug in de tijd met “If there’s any justice” en dan gauw zijn meest recente album “Invinceble” downloaden.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OrXB31Znxpk]

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten