AANRADER: LADIESNIGHT

share online:

Men neme: 13 meiden, hapjes & drankjes en een leuke consulent.  Het resultaat: een verrassend gezellige avond met ontzettend veel plezier op de avond zelf EN nog vele avonden plezier na deze. Hebben jij en je vriendinnen behoefte aan een gezellige meidenavond en hebben jullie onderhand  alle restaurants en bioscopen al gezien? Geen zin om weer met z’n alle een film te kijken op de bank of een cafeetje in te duiken?  BOEK EEN LADIESNIGHT!
Ongeveer een jaar geleden maakte ik kennis met ladiesnightparties.nl. Van mijn nicht ontving ik een uitnodiging om een erotisch getinte avond bij te wonen. Ik had geen idee wat ik er van moest verwachten,maar het leek me ontzettend leuk. En werkelijk. Het was een geslaagde avond en ik wist meteen dat ik zo’n party nog eens zou willen bij wonen. Maar dan zonder mijn opgezette 4-maanden-zwangere-buikje, zodat ik niet halverwege de avond al uitgeput zou zijn.

Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen zaterdag gaven mijn vriendin Naomie en ik dan eindelijk onze eigen ladiesnightparty en we hebben ontzettend genoten. Ik zeg altijd maar: “ Aint no party like a JOYFOOD party. Juist ja, op (de meeste) feestjes wordt er gedronken en van al dat drinken krijg je honger! Dan is het van belang dat je DE JUISTE voedsel binnen handbereik hebt. De catering werd UITERAARD verzorgd door JOYFOODCATERINGCOMPANY en zoals gewoonlijk waren we allen tevreden over de heerlijke hapjes en perfecte service.

Ooit gehoord van een tupperware party? Dit was wat je noemt een “UPPERware” party. Geen gecensureerde gesprekken. Niks moest, maar alles mocht. Niemand hoefde zich ergens voor te schamen, alles kon gezegd worden en allerbelangrijkst, alles wat er binnen de 4 muren werd gezegd werd, zal daar blijven. Bijna alles dan 🙂 Daarom, een korte samenvatting van onze geweldige meiden avond, niet TE veel details, want als je van plan bent ooit zelf zo’n party te geven, dan is het niet leuk als ik alles al verklap.
Onze consulent Marianne, een topwijf, heeft de avond naar een hoog niveau gebracht. Duidelijk gespecialiseerd, open & eerlijk en vooral erg gezellig. Op het gebied van seksualiteit zeker geen groentje. We mochten haar van alles vragen – geen enkele vraag was gek of raar –  en ze heeft ons enorm veel verteld. Ze heeft ons allemaal, zelfs de gevorderde seksbommen onder ons, ontzettend veel geleerd. Ze deelde dingen met ons waarvan mijn oren nu nog klapperen. Denk je dat je alles al weet? Ik zou daar maar niet zo zeker van zijn!
Ze opende de avond met een leuk en actief  spel dat het reeds gebroken ijs deed smelten.  Vervolgens ging er “ software”  de kamer rond, dat uitgetest mocht worden. We kregen per product een handige uitleg. Er kwamen ontzettend veel interessante snufjes voorbij “ maar dit was nog maar het begin” liet Marianne ons weten. Later op de avond stond ons veel meer te wachten.  In de pauze kregen we een vergassingscocktail.  Ik ben nog steeds benieuwd naar de ingrediënten want hij viel bij ons allen erg in de smaak. Ons groepje was ontzettend druk,aanwezig en luidruchtig, maar daar had Marianne geen last van, ze paste prima tussen ons, alsof ze er gewoon al bij hoorde. Na de pauze was het tijd voor de “ hardware”. Er kwamen dingen voorbij die geen van ons ooit gezien hadden noch van gehoord hadden. Maar wederom, per product een prima uitleg en zo nodig een demonstratie. Aan het eind van de avond werden de gewonnen prijzen uitgereikt en de bestelformulieren uitgedeeld. Want alles wat we die avond gezien hadden, konden we aanschaffen. Dat konden we natuurlijk niet laten, dus hebben we met z’n allen ijverig de formulieren ingevuld.
Het was een TOPavond. Je leert je meiden van een andere kant kennen en ziet dat stille wateren inderdaad diepe gronden hebben *hoest* Erkaydy*hoest. Ik heb gemerkt dat iedereen zo zijn specialiteit heeft, Zorima!  Ik zie m’n zusje – Neglisa – groot worden.  Ik lig nu nog dubbel om de uitspraken van Tifanny! Extreem is niks vergeleken bij Chan-extreem. De tip van Myrtle neem ik erg serieus.  Carloyne blijft een porseleinenpoppetje voor boven m’n bed. Sharifa’s aanwezigheid alleen al maakte ons VIP. M’n andere zusje Shanice maakte duidelijk dat iedereen zo z’n voorkeur heeft #pushup lol! Naomie was stiekem gefocust, ik zag je wel! En als je Tanja heet, dan kom je zomaar even weg met een opdracht! ( Maar daar laten we het heus niet bij!)
Bottemline: WE HAD SOME FUN! Volgende keer duiken we de club in..
Ook een ladiesnight boeken? Dit is wat je moet doen:
Allereerst verzamel je minimaal 8 vriendinnen waarmee je de avond door wil brengen. Surf vervolgens naar www.ladiesnightparties.nl. Kies een aantal data uit waarop het alle dames schikt. Vul het formulier op de site in en wacht af, binnen ongeveer 2 dagen zul je bericht ontvangen. Met een beetje geluk heb je Marianne als consulent. Maak duidelijke afspraken onderling en zorg ervoor dat iedereen op tijd is. And last but not least, laat de catering verzorgen door JOYFOOD. Voor een overzicht van het menu: www.joyfoodcc.nl! Twijfel niet, JUST DO IT! Gegarandeerd plezier!

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten