I LOVE MUSIQ!

share online:

Voor de muziekliefhebbers die in augustus 2011 LOVEMUSIQ hebben gemist, is er een gelegenheid tot herkansing. Na een succesvolle 1ste editie in de Panama, zal er op 29 mei 2012 alweer de 2e editie van dit muziekspektakel plaatsvinden. Dit keer kunnen wij genieten van de artiesten in de SUGARFACTORY, te Amsterdam.

LOVEMUSIQ is een evenement dat georganiseerd wordt door Sharifa Blikslager (oprichter van Fierce, Xfactor 2010 en mede oprichter van het ZO! Gospelchoir, winnaars Korenslag 2011). Het is een evenement voor een ontzettend breed publiek. Iedereen die enige liefde voor muziek heeft, zal zich gegarandeerd vermaken. LOVEMUSIQ biedt een platform voor (opkomende) artiesten, die op deze bewuste avond hun muzikale talenten aan het publiek zullen tonen.

De avond zal starten om 20.00. Niemand minder dan Sarah-Jane Wijdenbosch (Soulsisters) zal dit keer de presentatie op zich nemen en DJ Kimberlee Ramirez zal de avond al swingend achter de draaitafel openen en sluiten. De artiesten die we mogen bewonderen deze avond zijn: Rass Motivated, Kimberley Janice, Sanguita, M.Markus, Mizler en Luna Mae. Deze (opkomende) artiesten zullen allen begeleid worden door de live band The X-perience.

Dit is een muzikale gebeurtenis die je niet aan je voorbij wil laten gaan.
Wees er snel bij en schaf meteen je kaart aan!!!
Kaarten zijn te verkrijgen bij Freerecordshop, Van Leest en kunnen besteld worden via www.lovemusiq.com & www.sugarfactory.nl
Voor meer informatie over dit evenemt en de artiesten, klik hier
Voor een overzicht/review van de 1ste editie, klik hier.

Datum: 29 mei 2012
Locatie: Sugar Factory, Lijnbaansgracht 238, Amsterdam
Tijd: 20:00 – 23:00
Ticketprijs: 9.50 euro voorverkoop (duurder aan de deur)
Website: www.lovemusiq.com

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten