The Xperience Anthem!

share online:

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EAGlWRRw9No]

THIS IS DOPE! WATCH IT!

 

The Xperience is in 2008 begonnen als Neo-Soul/HipHop band met Sarah-Jane als leadzangeres. Door het grote succ6 is The Xperience vandaag de dag de backingband van nederlands grootste HipHop artiesten waaronder: Zwart Licht, Keizer, Darryl, Jayh Jawson, Kalibwoy en vele anderen!

Twitter: @TheXperience_
Facebook: http://facebook.com/XperienceINT

 

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtarchief

adsensePlaceholder

Instagram

Meest gelezen posts