Geboren om vrij te zijn!

share online:

“Geboren om vrij te zijn”

“Ik ben je slaafje niet” zegt een stem van een kind van een jaar of 7. Ik weet niet hoe het zit met jullie, maar ik weet dat ik als kind de bovenstaande zin behoorlijk vaak heb uitgesproken. Want een vriendje of vriendinnetje dat dacht dat ik zonder pardon zomaar even iets voor hem/haar zou doen, die had het even goed mis. “Je kunt heus niet de baas spelen,” riep ik dan. Ik had ergens wat opgevangen over de slavernij. Ik wist er nog niet het fijne van, maar 1 ding was zeker: NIEMAND WAS MIJN BAAS! (Oke, misschien mijn mama dan wel. Een beetje)
 Lees meer…


Als voormalig eindredactrice van SIDMAGAZINE kan ik zoals uitgelegd in het stuk “Een tijd van komen en een tijd van gaan” geen volledige afscheid nemen van het onlinemagazine. Maandelijks een column van Serenitheory te lezen @ www.sidmagazine.nl. Het thema van de maand is VRIJHEID.

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten