Doe maar gewoon.

share online:

OK. Ik ga er niet om jokken. Ik ben zo GEEN fan van Darryl. Maar ik moet eerlijk zijn. Ik VIND zijn vers op deze track best nice!  Ik moet zeggen dat ik nooit eerder (shameonme) iets van Bollebof gehoord had, behalve dan zijn naam. Zijn bijdrage aan dit nummer vind ik zeker de moeite waard. En BRACE beste BRACE, ik houd van de stem van Brace. Ik hoop van harte dat hij in de nabije toekomst leuke dingen uit zal brengen. Ben benieuwd naar zijn samenwerking met Darryl, ergens deze zomer droppen ze samen een EP genaamd 18+ *kraptkin*
Maar goed. “Doe maar gewoon” is een lekker Nederlandstalig R&Bnummer, dat je gewoon ff gehoord moet hebben. Het geeft me hoop. Clip is ook nice. Wacth it here:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YTFpoHWjGoI&ob=av2e&hd=1]

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten