WE LOVED IT! (Review)

share online:

Sharifa Blikslager. Een vrouw naar mijn hart en een inspiratiebron voor velen! Een gemene griep kon mij er niet van weerhouden haar geweldige evenement genaamd ‘LOVEMUSIQ’ bij te wonen. Gewapend met paracetamol baande ik mijn weg naar the Sugarfactory, daar waar het allemaal ging gebeuren. Ik zou gek wezen om dit aan mij voorbij te laten gaan. JIJ bent gek ( excuse you ) dat je er niet was. Maar goed, om je een beetje een idee te geven wat je gemist hebt, hier een “korte” samenvatting van een geweldige, muzikale en gezellige avond!
Sesam open u
De deuren gingen open om 20.00 en je werd direct ontvangen met de muziek die je op dat moment wilde horen! Ik neem DJ’s ontzettend serieus! Hun manier van draaien is bepalend voor de sfeer van de avond. Slechte DJ staat vaak gelijk aan slechte sfeer en dus slechte avond. Gelukkig hadden we daar gister absoluut geen last van! DJ Kimberlee Ramirez zorgde voor de juiste vibe en draaide alleen maar goeie muziek! Een setlist waar je U tegen zegt! De manier waarop zij switchte van nummer naar nummer, fantastisch! Alles was ON POINT en smaakte naar meer! Be on the look out for DJ Kimberlee Ramirez!
Over het algemeen zijn gewend dat Miss Sarah-jane de sterren van de hemel zingt, maar dit keer functioneerde zij als host van de avond. Ook absoluut niet verkeerd! Met haar sprankelende persoonlijkheid en charme heeft ze het publiek op een vermakelijke manier door de avond heen geleid. She did GREAT, maar ik had ook zeker niet anders verwacht!
Luna Mae
De spits werd afgebeten door niemand minder dan Luna Mae. De 20-jarige zangeres zit bomboordevol soul en power. Ze begon krachtig met het nummer “Special Friend” en zette met dit nummer direct de toon van de avond. HOOG NIVEAU! Luna is het type artiest waarbij je, je ogen dicht kunt doen en weg zwijmelt, maar tegelijkertijd wil je niks missen van wat er gebeurt op het podium, want ze STAAT er echt! Ontzettend mooi om te zien hoe ze haar hart en ziel in elk nummer legt en wat een ongelooflijk groot stembereik. Een dikke TIEN voor haar optreden!
M.Markus
De 2e artiest van de avond was Haags trots M.Markus! Als ik niet met mijn eigen ogen gezien had, dat ie daar live stond op te treden, had je me kunnen wijsmaken dat er een cd werd afgespeeld. Deze geweldige zanger bracht R&B zoals R&B gebracht hoort te worden. Deze geweldige zanger bracht hoop, hoop voor de toekomst van de Nederlandse muziekindustrie zoals we hem nu kennen. In het nummer “Cursed” liet hij horen wat voor een geweldige kopstem hij heeft en Usher’s “There goes my baby” deed hij klinken alsof het zijn eigen nummer was! Kortom, een geweldige show! M.Markus, mijn dank is groot!
Mizler
Rapper en producer Mizler was de derde artiest van de avond. Dat Mizler niet je alledaagse rapper is, daar maakte hij absoluut geen geheim van. Als een vis in het water, entertainde hij het publiek met zijn nummers. Stil staan was absoluut geen optie!  Mizler’s nummers zijn vrij catchy! Ik betrap mezelf erop me steeds “Zo Mellow”te voelen en constant zijn melodieën te neuriën. Het nummer “Zo een” dat hij samen met Kimberley-Janice zong, is er 1 die ik zeker in mijn playlist wil hebben.

Kimberley-Janice
Dat brengt me bij de verassing van de avond! De 17jarige Kimberley-Janice heeft een fantastische show neergezet. Met haar prachtige en bijzondere stem veroverde ze zonder pardon de complete zaal. Je kon de “Wauw, ik ben onder de indruk” blik, van elk individu’s gezicht aflezen. Gehypnotiseerd en wel werd ik steeds dichter bij het podium getrokken. Het leek alsof haar stem mij van begin tot eind vasthield, maar vooral bij het nummer “Closer” had ze me in een heerlijke warme greep! Ontzettend mooi optreden! Veelbelovendheidsgraad 10+
Sanguita
Sanguita maakte een spetterende entree! Een prachtige verschijning met een lekkere zwoele soulstem en een heerlijk ruig rockrandje. De kracht in haar stem blies de zaal onderste boven. Haar versie van Rihanna’s “Man down” zorgde voor een heerlijke vibe in het publiek!  De meeste indruk maakte ze op mij met haar zelf geschreven nummer “Special Place”. Een heerlijk nummer met een geweldige boodschap. Ik sta te popelen om meer van haar muziek te horen!


Rass Motivated
De laatste, maar zeker niet de minste van de avond was Reggae artiest Rass-Motivated! Een sprankelde jongeman met een positieve houding die besmettelijke werkt, een mooie uitstraling en een prachtige zangstem. Hij stond daar als een ECHTE artiest en maakte zich het podium helemaal eigen. Met de Surinaamse klassieker “Bar a doti wan odo” liet hij het publiek moeiteloos swingen. Hij sloot af met zijn geweldige hit “Essence of life”
The X-perience
En dan moet ik nog even hebben over DE BAND! THE X-PERIENCE! Woorden schieten me tekort als ik het moet hebben over deze buitengewoon professionele en muzikale band. Zij hebben elke artiest op een spectaculaire manier begeleid! Stuk voor stuk mannen met ongekend talent. Het is een hele eer om een evenement bij te wonen waarop zij spelen! En werkelijk, het is een hele grote domper, als je dit heb moeten missen. Het was een geweldige ervaring!
Een MEGAGROTE Shout out naar de vrouw die dit allemaal mogelijk maakte! Sharifa, ik ben trots op je! De avond is helaas over, maar de movement is zeer zeker niet voorbij! Blijf de website in de gaten houden! www.lovemusiq.com WE LOVE MUSIQ!

Foto’s zijn geschoten door MIKE ZANDOKA

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten