Dit is een stylepost waard

share online:

IMG_8067
Dress by Rosealia Skydiver, Pink Colored By You hairspray!

Nee, ik ben niet ineens een fashionblogger :-), maar hell YASS – vunzige deuntjes afgelopen weekend was TOP en ik had een P R A C H T I G E jurk aan die toch écht een update waard is! En niet zo-maar een jurk die aan een willekeurig kledingrekje hangt….dit is een handgemaakte jurk, speciaal voor mij ontworpen!

About the dress
De mensen die mij persoonlijk kennen, weten dat ik ontzettend veel van kleur houd. Voor mij is color the new black, hoe kleurrijker…hoe beter! Deze jurk past dan ook perfect bij mij en mijn persoonlijkheid! Wat mij het meest aantrok is dat de stof uit zoveel verschillende kleurtjes bestaat, die samen toch één geheel vormen. De stof is buiten mij om door de ontwerpster gekozen, ze vond dat dit een perfecte match was en ze had gelijk! Ze heeft er écht oog voor! Ik was opslag verliefd op de stof en uiteindelijk dus ook op de jurk!

Ik ben nu trouwens tot de ontdekking gekomen dat ik weinig tot geen jurken in mijn kast heb hangen, tijd voor een jurk-rijkere garderobe!

Behind the dress 
De designer achter deze CUSTOM MADE dress, is een jonge getalenteerde dame, met een intense passie voor het ontwerpen van (unieke!) kleding. Gess aka Rosealia Skydyver vertaalt de hedendaagse fashion naar haar eigen uitzonderlijke stijl en weet zo de meest bijzondere ontwerpen te maken. Zij staat bekend om haar edgy, funky & playfull prints die ze moeiteloos omtovert in de meest bijzondere kledingstukken, elk uniek in z’n soort. Van veel kledingstukken zijn maar 1 exemplaar te verkrijgen, uniek in de breedste zin van het woord! Haar kleding is extravagant en perfect geschikt voor speciale gelegenheden. Naast de out-of-the-box-designs maakt zij ook basic ontwerpen waar je dagelijks de deur mee uit loopt. 
Gepassioneerd ontwerpen
Het begonnen allemaal in 2011, toen zij de Styled By You contest won en wegliep met de hoofdprijs: een professionele stylingopdracht in samenwerking met Ashley Danso. De Styled By You contest bestond uit een workshop waarbij het stylen van modellen centraal stond. De modellen liepen een modeshow in verschillende outfits zorgvuldig uitgekozen door de stylisten. And the winner was………
 
314264_321877211244752_910860053_n
Hoewel het ontzettend mooie ervaring was, was dit ook meteen het moment waarop zij wist dat styling alléén nooit genoeg voor haar zou zijn. Naar eigen zeggen beperkte het haar inzicht op de fashion en het smaakte gewoonweg naar meer. Eigenlijk begon ze toen al een beetje met het pimpen van ‘normale’ kleding, maar toen ze haar naaimachine kreeg, was ze niet meer te stoppen. Wat begon als een styling hobby, groeide uit tot een diepgaande passie voor het zélf ontwerpen van kleding. In 4 jaar heeft zij zich ontwikkeld tot een geweldige designer met een opvallende eigenheid. 

11209642_10206814293461817_2917032139391806905_nCustom Made
Het fijne van Rosealia Skydiver is dat ze vrijwel alles maakt. Je kunt kiezen uit haar uitgebreide aanbod aan zelfgemaakte shirtjes, jasjes, topjes, broeken, jurken en rokken….maar! je kunt ook met een stuk stof naar keuze langs gaan om jouw eigen unieke design door haar te laten maken. Óf je laat een bestaand kledingstuk door haar pimpen. Daar koos ik zelf voor op de 1e verjaardag van mijn dochter, waar zij een dashiki van DonnaKeshley voor me omtoverde tot de perfecte dashiki-tutu-dress.

 

In de herfst kunnen we een nieuwe jassen collectie verwachten, houd haar facebookpagina in de gaten voor updates!

 
Een kleine greep uit het werk van Rosealia Skydiver:

[huge_it_gallery id=”3″]

10986509_399647476911992_7926110858026234465_o
al deze jurken zijn gemaakt door rosealia skydiver, the stunning lady in the black dress!

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtarchief

adsensePlaceholder

Instagram

Meest gelezen posts