“Geboren om vrij te zijn”

“Ik ben je slaafje niet” zegt een stem van een kind van een jaar of 7. Ik weet niet hoe het zit met jullie, maar ik weet dat ik als kind de bovenstaande zin behoorlijk vaak heb uitgesproken. Want een vriendje of vriendinnetje dat dacht dat ik zonder pardon zomaar even iets voor hem/haar zou doen, die had het even goed mis. “Je kunt heus niet de baas spelen,” riep ik dan. Ik had ergens wat opgevangen over de slavernij. Ik wist er nog niet het fijne van, maar 1 ding was zeker: NIEMAND WAS MIJN BAAS! (Oke, misschien mijn mama dan wel. Een beetje)

 Lees meer…

Als voormalig eindredactrice van SIDMAGAZINE kan ik zoals uitgelegd in het stuk “Een tijd van komen en een tijd van gaan” geen volledige afscheid nemen van het onlinemagazine. Maandelijks een column van Serenitheory te lezen @ www.sidmagazine.nl. Het thema van de maand is VRIJHEID.

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge