Time to release the butterfly

share online:

LM.BUTTERFLY.GROOT.29OKT
“Haar kapsel springt meteen in het oog. De linkerhelft blond, de rechterhelft ravenzwart. Ook als zangeres heeft de 22-jarige Luna Mae twee kanten. Ze zet moeiteloos haar soulvolle scheur open tijdens een uptempo nummer, om even later te ontroeren met een klein, subtiel liedje. ” 
Het lange wachten wordt nu rijkelijk beloond! Vandaag, 11-11, laat Luna Mae met het nummer “butterfly” haar subtiele kant zien. Het is zoals verwacht een wondermooi nummer. In 3 minuten en 16 seconde neemt zij ons mee, zwevend door de wolken van de fijne melodie lijn. Het liefst zakte ik met mijn ogen dicht weg in dit nummer, maar dan zou ik de prachtige clip niet kunnen bekijken. De videoclip symboliseert op een uitstekende manier wat Luna met “butterfly” wil zeggen. Het is betoverend en ik houd ervan!

Bekijk hier de clip 

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten