Nicolas Iverson – Uw woord

share online:

“Want uw woord is een licht, een rivier dat mij leidt naar een bron om te drinken, als ik dorst”
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JeLiXvDcbl8]
“Uw woord” staat al geruime tijd bovenaan de gospelcharts! Op een bewonderenswaardige manier betuigt Nicolas Iverson zijn liefde voor God in dit nummer. Het is prachtig om te zien hoe zijn talenten in combinatie met een ondoofbare passie gecombineerd worden om mensenharten te raken. Er zit een getuigenis verpakt in de woorden van dit nummer, AMAZING!
KIJK, LUISTER EN DOWNLOAD!

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtarchief

adsensePlaceholder

Instagram

Meest gelezen posts