Alicia keys – Not even the king

share online:


Vanaf “Fallin” is zij al één van mijn favoriete zangeressen. Alicia Keys, een zangeres met een briljante stem en briljante writingskills. Samen met de Briste Emili Sande, opkomend R&B artiest, schreef ze de prachtige woorden van het nummer “Not even the king”. Ze drukt zich prachtig uit met deze ballad, waarin ze beschrijft hoe “zelfs een koning” en zijn “rijkdom” in de verste verte niet in de buurt komen van de liefde die ze deelt met haar geliefde. De clip is ook erg mooi in elkaar gezet, erg artestiek en origineel. Mooi, de manier waarop de lyrics in beeld verschijnen. Nu al één van mijn favorietjes van haar aankomende album “Girl on Fire”. Ik kan niet wachten tot het 27 november is! Veel kijk en luister plezier xx
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ahsFa6AYRaQ]

“Some people so poor all that they got is money”

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten