I LOVE MUSIQ

share online:

We zijn inmiddels precies een week verder en men raakt er NOG STEEDS niet over uitgesproken. De eerste editie van LOVEMUSIQ in Panama Amsterdam was een regelrecht succes. Het evenement dat georganiseerd is door Sharifa Blikslager heeft bij een ieder die aanwezig was een positieve indruk achter gelaten. Ik heb ontzettend genoten van de avond en had het voor geen goud willen missen. En net als alle andere aanwezigen, kan ik niet wachten op een tweede editie van dit veelbelovende evenement. 18 augustus is wat mij betreft een dag om niet meer te vergeten.
Toen ik rond half 9 kwam binnenwandelen was DJ SJEAZY PEARL haar talenten achter de draaitafel met de zaal aan het delen. Er hing een gezellige sfeer en het was al redelijk druk. Al bouncend verplaatste ik mezelf naar voren, zodat ik dicht bij het podium kon staan. De ge-wel-di-ge band, THE XPERIENCE was zich al aan het opstellen en niet veel later kondigde MUNIE, de host van de avond, de eerste artiest aan. De avond werd geopend met een optreden van ANGELO HARRIS. De r&bzanger maakte een spetterende entree en trok vooral de aandacht met zijn mysterieuze appearence. Hij zong 3 nummers, waarvan het nummer  “Man in the mirror” de meeste indruk bij mij achterliet. Zijn interactie met het publiek tijdens dit nummer sprak mij aan. Ik denk dat we in de toekomst nog veel mogen verwachten van deze opkomende, veelzijdige zanger
Het volgende optreden was van LOLA GREEN. Zij deed nummers van o.a Jill Scott en haar idool Beyonce. Haar versie van 1+1 was fenomenaal! Zo indrukwekkend dat ik de echte versie van Beyonce ineens minder interesaant vind. Ook deed ze een eigen nummer waarmee ze de hele zaal wist te raken. Ik heb haar al gevraagd naar een mp3 versie van beide nummers, want dit wil ik graag dagelijks terug horen in mijn playlist. Met Beyonce’s End of time, kregen LOLA en de band de hele zaal aan het swingen.
MC ZANILLIYA, halve finalist van de grote prijs van Nederland, was de 3e artiest. Ze deed eigen nummers. Haar stoere  persoonlijkheid maakte een grote indruk op de zaal. Ze heeft een toffe flow en haar lyrics zijn pakkend. Het nummer dat ze opdroeg aan vader en gerespecteerd zanger Bobby Farrel die inmiddels helaas overleden is, raakte mij het meest. Zangeres Sanquita begeleidde haar met zang, wat het geheel nog ontroerender maakte. Op 1 september staat Zanillya in de Paradiso, voor de halve finale van de grote prijs van Nederland.
De volgende artiest RACHELL MELANIE wist het reeds opgehypte publiek te kalmeren met haar performance. Rachell is een bijzondere zangeres met een apart, diep en warm stemgeluid. Ze wist  de hele zaal stil te krijgen met de nummers die zij zong. Vooral het nummer “Beautiful Flower” van India Arie sloeg aan. Ik was erg onder de indruk van de manier waarop zij zich vloeiend door de liederen heen bewoog en ik heb van begin tot eind genoten.
De soulful rapper RASHEED was de volgende. Hij verkondigde een aantal nummers afkomstig van zijn EP Soulful Sparks, die ik achterstevoren en binnenstebuiten ken. Hopelijk zijn er geen beelden van hoe ik al zijn nummers toch wel vloeiend aan het mee rappen ben. Onder begeleiding van THEPRINCEOFBEATZ wist Rasheed het publiek op een geweldige manier te entertainen. Ook zijn nummers kregen de hele zaal mee. Zijn performance was energiek en Hij sloot af met het nummer “Room for space” samen met Proper Majah.
Het één na laatste optreden was van SARAH-JANE. Een welbekende zangeres van een ongekend niveau. Als grootste fan was ik dolgelukkig dat ze haar zelfgeschreven nummers “One of a kind” en “Tuffest one” deed en ik was zeker niet de enige die zij gelukkig maakte met haar optreden. Iedereen was onder de indruk van de manier waarop zij het podium eigen maakte. Ze veroverde de zaal met haar prachtige stemgeluid en sprankelende persoonlijkheid en toen zij klaar was met optreden smaakte dit zeer zeker naar meer. She’s definitely the TUFFEST ONE!
Als klap op de vuurpijl kregen we als laatst een optreden van grote prijs van Nederland winnaar 2010, KALIBWOY! De reggae/dancehall artiest wist het publiek te overweldigen met zijn geweldige performance. Hoewel ik nu niet echt in de positie ben om te springen, kostte me het de grootste moeite om tijdens zijn optreden met beide benen op de grond te blijven staan. Verschillende mensen kunnen bevestigen dat ik enkele centimeters van de grond verwijderd was. Zijn energie is gewoonweg besmettelijk! Het was ook geweldig om te zien hoe het publiek al springend mee deed met zijn teksten. Uit alle hoeken hoorde ik “Mi nah report non” en “We don’t give a BLOODCLAT” komen!
Tegen het einde van zijn optreden maakte oprichtster Sharifa Blikslager een spectaculaire entree op het podium. Alle artiesten kwamen daarna nog 1 x met z’n allen het podium op en de avond werd afgesloten met Lola Green’s versie van “The end of time” . De band maakte er een enorm spektakel van en het publiek was wederom genoodzaakt om mee te swingen. Helaas, de avond was ten einde gekomen. DJ Sjeazy Pearl nam de draaitafel weer over en alle aanwezigen konden nagenieten van deze geweldige 1e editie van LOVEMUSIQ.

De bovenstaande foto’s zijn genomen door MIKE ZANDOKKA. Klik voor meer foto’s van LOVEMUSIQ. En JA! Je hebt GEMIST. Zorg ervoor dat je er de volgende keer bij bent. Tot dan Xx
Klik voor flimpjes van LOVEMUSIQ afkomstig van DREAMSTUDIOZ

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten