Sarah-Jane – One of a kind!

share online:

Zoals iedereen waarschijnlijk al weet ben ik 1 van de grootste fans van Miss Sarah-Jane. PFF, volgens mij kan ik gerust zeggen de GROOTSTE. Ik hou van haar stem, de manier waarop ze performed en haar songwritingskills. Bij verschillende optredens hoorde ik haar prachtige nummer “One of a kind” en ik was direct verliefd op het nummer en de lyrics. Hoe blij was ik toen de preview van de videoclip gereleased werd? Ok. heel blij dus. Maar hoe blij ben ik nu dat er een unplugged versie van dit prachtige nummer is? Onbeschrijfelijk. In dit nummer komt wederom haar unieke stem tot z’n recht. Deze sessie wordt begeleid door niemand minder dan de talentvolle ManoYeah! Vanzelfsprekend dat dit my “song” of view is.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=y771zMEluzo]
Dit nummer moet voor alle mannen een herinnering zijn aan het feit dat ze hun vrouw moeten koesteren. Hun hardwerkende, liefhebbende en geduldige vrouw die altijd daar is op de momenten dat het nodig is. Ze kookt, wast en strijkt en behandeld je met respect. Geef haar net zoveel respect terug omdat ze is wie ze is.
Vaak vergeten “jullie mannen” hoe belangrijk het is om te laten zien wat zij nou eigenlijk voor je betekend. Je weet dat je niet zonder haar kan, maar doet niet je best dit te laten zien. In plaats daarvan werk je haar tegen en zoek je ruzie om de meest onbenullige dingetjes. Dit terwijl ze jou op zo’n speciale manier behandeld. Haar liefde voor jou is van ongeschatte waarde. Koester dit met heel je hart en ziel. Zet je trots opzij en laat zien dat je trots bent dat ZIJ jouw VROUW is.
Er is niks mis mee haar zo nu en dan te laten weten hoe zeer je haar waardeert. Laat dit zien, het zit em in de kleinste gebaartjes. Behandel haar als een princes, want dit heeft ze zeer zeker verdient. Neem haar nooit en te nimmer als vanzelfsprekend, want niks dat zij voor je doet is vanzelfsprekend. Je moet weten dat ZIJ er 1 uit MILJOENEN is.
Het nummer spreekt voor zich, haar stem spreekt tot harten. Luister en laat je meeslepen, het is werkelijkwaar prachtig. Je kunt “One of a kind” ook downloaden door op de onderstaande link te drukken.
SARAH-JANE – ONE OF A KIND

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten