Lezers die regelmatig mijn blog bezoeken weten inmiddels wel dat ik een grote (lees: de grootste) fan ben van zangeres Sarah-Jane. Een geweldige zangeres, die met haar krachtige stem vaak een hoop weet los te maken bij haar publiek. Sarah-Jane timmert nu een tijdje aan de weg en heeft al met een paar ‘flinke namen’ mogen werken. Zo deed zij bijvoorbeeld de backing vocals voor o.a Sabrina Starke, Glennis Grace en Rita Marley. 

Voor een artiest van het kaliber ‘Sarah-Jane’, kan een succesvolle solo carrière natuurlijk niet uitblijven. Vorig jaar bracht ze haar eerste single Psychedelic Love uit en kort daarna won zij de Amsterdamse Popprijs. Langzaam maar zeker verovert ze met haar muziek de harten in Nederland! Om dit muzikale talent kunnen we niet langer heen!

Fotocredits: Just Justa
Fotocredits: Just Justa

Vandaag heeft zij eindelijk haar 2e single genaamd Letter to the moon gedropt mét bijbehorende clip als kers op het taartje. Het is een prachtig nummer, dat ontzettend dichtbij haar staat. In het nummer zingt zij namelijk over een ingewikkelde liefdesrelatie, die ze nu een plek kan geven. 

Gedetailleerd beschrijft zij hoe ze zich voelde tijdens deze periode. Op een geniale manier gebruikt zij metaforen om haar emoties zo goed mogelijk te beschrijven. De echte liefhebber van lyrics met inhoud zal dit extra waarderen! Het nummer is een brief aan degene die ze nooit had willen kwetsen. Het vertaalt diepe verlangens, jaloezie, onzekerheid en dat éne gevoel van een beantwoorde liefde die tóch niet mag baten. De tijd waarin Sarah-jane dit nummer schreef had zij moeite met het uiten van haar gedachtes en frustraties. Letter to the moon is hiervan het briljante resultaat. Het luisteren waard!

Letter to the moon is vanaf vandaag verkrijgbaar op itunes & spotify.
Muziek & productie door: Mano Yeah, Gino Cochise & Eddy Addai

Bekijk hier de videoclip


Volg Sarah-Jane op social media!

youtube-variationtwitterinstagramfacebook500


 

 

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge