LM.BUTTERFLY.GROOT.29OKT
“Haar kapsel springt meteen in het oog. De linkerhelft blond, de rechterhelft ravenzwart. Ook als zangeres heeft de 22-jarige Luna Mae twee kanten. Ze zet moeiteloos haar soulvolle scheur open tijdens een uptempo nummer, om even later te ontroeren met een klein, subtiel liedje. ” 

Het lange wachten wordt nu rijkelijk beloond! Vandaag, 11-11, laat Luna Mae met het nummer “butterfly” haar subtiele kant zien. Het is zoals verwacht een wondermooi nummer. In 3 minuten en 16 seconde neemt zij ons mee, zwevend door de wolken van de fijne melodie lijn. Het liefst zakte ik met mijn ogen dicht weg in dit nummer, maar dan zou ik de prachtige clip niet kunnen bekijken. De videoclip symboliseert op een uitstekende manier wat Luna met “butterfly” wil zeggen. Het is betoverend en ik houd ervan!

Bekijk hier de clip 

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge