Vanaf “Fallin” is zij al één van mijn favoriete zangeressen. Alicia Keys, een zangeres met een briljante stem en briljante writingskills. Samen met de Briste Emili Sande, opkomend R&B artiest, schreef ze de prachtige woorden van het nummer “Not even the king”. Ze drukt zich prachtig uit met deze ballad, waarin ze beschrijft hoe “zelfs een koning” en zijn “rijkdom” in de verste verte niet in de buurt komen van de liefde die ze deelt met haar geliefde. De clip is ook erg mooi in elkaar gezet, erg artestiek en origineel. Mooi, de manier waarop de lyrics in beeld verschijnen. Nu al één van mijn favorietjes van haar aankomende album “Girl on Fire”. Ik kan niet wachten tot het 27 november is! Veel kijk en luister plezier xx

“Some people so poor all that they got is money”

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge