Zanillya – Niks Mis

share online:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=envUHp4kzzY&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3]
Maak kennis met Zanillya. Een talentvolle en zeer veelzijdige hip hop artist van Arubaanse/ Macedonische afkomst. Momenteel zit ze als 1 van de weinige vrouwelijke deelnemers in de categorie hip hop van de grote prijs van Nederland. Het nummer “Niks Mis” is haar eerste single. Kijk, luister en geniet.
Voor meer info over Zanillya: http://www.zanillya.com/

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten