Keyshia Cole is voor mij altijd zo’n artiest geweest die je in de categorie ” wel leuk” plaatst. Niet geweldig, niet slecht. Gewoon, wel leuk. De nummers die ik van haar ken, heb ik altijd wel oké gevonden. Het nummer “Love” afkomstig van haar album “The way it is” vond ik zelfs wel meer dan oké! (lees:heb ik grijs gedraaid). Verder heb ik eigenlijk nooit de moeite genomen om een volledig album van haar te beluisteren. Ik vond haar daar net niet interessant genoeg voor.

keyshia-woman-to-womanNu dat haar album ” Woman to Woman”  is uitgebracht – en ik dus wel de moeite genomen heb om er naar te luisteren –  weet ik niet of de categorie ” wel leuk”  wel op z’n plaats is voor haar. Ik vind haar album behoorlijk interessant en betrap mezelf er op het naast Alicia’s ” Girl on Fire” toch wel redelijk vaak tot ontzettend vaak te beluisteren. Hoe meer ik er naar luister, hoe meer de nummers tot me spreken. Hoe meer ik besef, dat ik Keyshia in een ondergeschikte categorie geplaatst heb. Woman to Woman heeft er voor gezorgd dat ik haar promoveer naar “Nice” ! Nog niet geweldig, maar wel degelijk de moeite waard om naar te luisteren en keihard mee te blèren. Heerlijke R&B waar tegenwoordig veel te weinig van gemaakt wordt. Haar nummers zijn van begin tot eind on point! In het speciaal nummer 12: Signature! Mijn favoriete nummer van haar album. Enjoy xx

“You signed your name on my heart and it’s sincerely your’s”

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge