Jay-Z & Kanye West – Ni**as In Paris

share online:

Kanye West & Jay-Z brengen vandaag de video uit van hun nummer ‘Ni**as In Paris’. Het aanstekelijke nummer is afkomstig van hun gezamenlijke album ‘Watch The Throne’. Het nummer is geproduceerd door Hitman en is tevens de 2e single van het album. Bekijk de video van de club banger hieronder.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gG_dA32oH44&w=560&h=315]

Bron Puna.nl

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten