Best thing I never had

share online:

Dus, ik heb door de jaren heen een soort rare liefde ontwikkeld voor Beyoncé. Nee ik ken haar niet persoonlijk, maar toch.. Ik hou van haar en haar muziek. Ik ben het niet altijd eens met de manier waarop zij zich muzikaal uit, maar ik vind haar toch een inspiratiebron!! Ze is BAZIG! En wat ik zo TOF van haar vind is dat ze in 2011 gewoon weer een origineel, gevarieerd en zeer verslavend album weet te droppen. Alles is al gezegd en gedaan en TOCH flikt zij het weer om vernieuwend te zijn. Ik heb daar serieus respect voor. Enfin. 1 van de nummers van haar album “4”verdient weer wat extra aandacht. Toen ik “Best thing I never had” hoorde was ik namelijk meteen verliefd.
Ik vind dit nummer op alle gebieden briljant. Allereerst de samenhang en opbouw van de instrumenten en koortjes, zucht. Hoe heerlijk is dat? Die piano neemt je helemaal mee op de weg naar geweldige en zeer herkenbare lyrics! Want dames eerlijk? Hebben we niet allemaal een “Best thing we never had”? Graaf even in je geheugen, of misschien is dat niet eens nodig. Ooit was er iemand in je leven die je het idee gaf dat hij die ene persoon voor jou was. Dit was natuurlijk absoluut niet het geval, maar je was te verblind door liefde om dat in te zien. Dus je was blind voor leugens, blind voor fouten en slippertjes en blind voor alles wat niet te maken had met jou en je liefde voor die persoon…..vaak wist je in je achterhoofd wel beter, maar dat was toen even niet belangrijk. Het duurde een hele poos voordat je durfde te accepteren dat dit het gewoon NIET ging worden…je verdiende uiteraard beter. De angst om los te laten en door te gaan weerhield je er waarschijnlijk van. En alleen zijn zag je ook niet echt zo zitten. Maar als je nu terug denkt, ben je niet BLIJ dat je ogen open zijn gegaan? Ben je niet dankbaar dat je door bent gegaan met je leven? Want eerlijk, nu dat je ,je verstand terug hebt, zie je wel dat dit het echt NIET was toch? Eerlijk, je kan jezelf wel voor de kop slaan toch?
YUP! Maar dat moet volgens mij wel een heerlijk gevoel zijn. “De overwinning”. Misschien heeft de situatie je zelfs tot een sterker persoon gemaakt en straal je nu meer vrouwelijkheid uit dan ooit. Het leven lacht je tegemoet en je glimlach is oogverblindend. Dat is dan ook meestal het moment dat de meeste no-goods uit je verleden gaan inzien dat ze iets hebben laten lopen dat ze nooit meer zullen vinden. JOU! En dat is het “point-your-finger-and-laugh-momentje” waarop jij denkt “I bet it sucks to be you right now” LOLLOL… want hoe zielig is het voor hem dat hij niet inzag dat jij zo een geweldig mens bent….En hoe zielig voor hem is het dat hij NOOIT meer van jou geweldige aanwezigheid gaat mogen genieten. Nee, een toekomst voor hem MET jou zit er gewoonweg niet meer in. Ja, het leven kan soms een bitch zijn en dat zal hij nu aan den lijve moeten gaan ondervinden. Het arme schaap hahahahaha! Zou jij nu in zijn schoenen willen staan? Nee ik denk het niet!!!! Ja Beyonce, je weet het het weer heel goed te verwoorden allemaal. He turned out to be the BEST thing you NEVER had!
Geen greintje medelijden dat je voor hem voelt ook. Want wat had hij eigenlijk verwacht? Hij verdient je tranen niet en hoeft ook niet met hangende pootjes terug te komen, want die vlieger gaat nooit meer op! Daar is het nu veel te laat voor. Wees hem dankbaar dat je niet met hem hoeft te zijn 🙂 Als er 1 ding is dat hij goed gedaan heeft is het, het tonen van zijn ware gezicht. Dat heeft jouw ontsnapping immers mogelijk gemaakt. Ondanks het feit dat je misschien ooit verdriet gehad hebt, is het alleen maar goed dat hij het verpest heeft. Nu kun je je concentreren op hetgeen dat je wel verdient!  Dus nu dat hij terug wil komen, wat 9 van de 10 keer zo is… kun je trots zijn en tegen jezelf zeggen dat hij het helemaal niet waard is. Want de kans dat hij en jij ooit weer romantiek zullen delen is 0.0%. Een andere wereld, een andere tijd, een andere plek, een ander leven oftewel NOOIT! Laat hij maar lekker in zijn eigen sop gaar koken en hopen dat hij ooit nog zo’n kanjer als jou aan de haak zal slaan. Dat is natuurlijk onmogelijk 🙂 UHUH! Bee.. heeft dit geweldig neergezet. LOVE this song!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk&ob=av2e]
Thank GOD, you found the GOOD in GOODBYE

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtarchief

adsensePlaceholder

Instagram

Meest gelezen posts