Dit is een muzikale reis waar ik ontzettend benieuwd naar ben! De samenwerking tussen zangeres Kinah King & DJ Kimberlee Ramirez heeft in het verleden al voor magie gezorgd. In 2013 brachten ze namelijk samen een nummer uit in Portugal voor het label 4Kenzo. Het nummer genaamd Good Love – Kimberlee Ramirez ft. (toen nog onder de artiesten naam) Queenah was een regelrechte hit. Des te meer rede om vol verwachtingen uit te kijken naar deze nieuwe track. 

Wanneer het nieuwe nummer “Do 4 Love” precies uitkomt is nog even afwachten. Wel kan ik bijvoorbaat vertellen dat het, het wachten waard zal zijn. Het beloofd kleurrijk te zijn met een krachtige melodie en “deep haunting vocals” die je in een euforische waas zullen achterlaten in het midden van de dansvloer. Deze super korte preview maakt mij in ieder geval ontzettend nieuwsgierig. Veelbelovend?! IK denk van wel, wat jij? Check het hier!

 

 

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Leave a Reply

CommentLuv badge