My Music Monday

share online:

Mijn leven bestaat voor een ontzettend groot gedeelte  uit muziek. Muziek en ik zijn onlosmakend aan elkaar verbonden en we groeien elke dag meer naar elkaar toe.  We kennen de ” Music Monday” van verschillende websites en in verschillende varianten. Vanaf heden zal ik elke maandag een muzieknummer naar mijn voorkeur met jullie delen. Oude nummers, nieuwe nummers, muziek met een bijzondere betekenis of met een bepaalde boodschap…maar uiteindelijk – in mijn ogen – gewoon mooie muziek!

481561_3850032769340_490061947_nIk open ” My Music Monday”  met de afsluiter van de ” Unplugged & Personal” serie van Sarah-Jane.  Het nummer “Deigh & Nite”  is afkomstig van de gelijknamige EP die Sarah-Jane dit jaar uitbracht. In dit nummer neemt Sarah-Jane ons mee naar het het diepste dat er in haar gedachte wereld omgaat en  ” laat ze ons binnen”. Het is een ontzettend mooi en persoonlijk nummer gestoken in een muzikaal, swingend jasje. Ik wens jullie veel luister plezier xx.

 
 
sarah_jane_psychedelic_love

Bekijk hier de nieuwste single van Sarah-Jane 

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten