Kruipen, lopen & staan blijven

share online:

Hulpeloos geluiden maken. Vol onbegrip zie ik dat mama naar me lacht. Op instinct, alsof ze wist waar ik aan dacht. Honger, niet lekker in m’n vel, of is het gewoon aandacht? Nieuwe prikkelingen komen binnen. Informatieverwerkingsprocessen
Onbewust leerde ik levenslessen voor die reuzen om me heen……de normale dingen. Ik word wijzer, tik door het uur van de waarheid is niet te vermijden, ongekende tijden. Waarom lukt het geen leider iets te doen aan de ontwikkelingen van al hun acties? Ze brengen als reactie een verstikkende beleid dat nergens na toe leidt. Herhaling van de tijd. Dejavu. Terug gekeken. In het “nu” hetzelfde weer herleven.
Wacht even… Staat het ergens geschreven? En kijk hier. Reactie op je eigen actie.De hele fractie acteert. Toont medeleven en afkeer na de zendtijd gezamenlijk als een partij. Koekjes en gebakjes strak staand in apenpakjes. Ceremonieel het verdelen van de geldzakjes. Bij het acht uur journaal doodleuk vertellen dat er niks aan de hand is. Alleen bloed. Maar goedgelovig is het volgende schaap. Die komen na apen.
Niks als dit was bekend. Daarvoor is onbekend. Is het als natuurwet voor de tijd dat dag en nacht met cijfers werd beschreven nog voor schrift. Oriëntatie donker en licht. Als ik het maar wist.
Of komt die kennis op de dag die als “jouw dag” word bestempelt, onlogisch naar analyse voor zover mogelijk, onmogelijk. Redelijk is al teveel twijfel geval voor volledige steun om als stelling sterk te staan. Probleem niet geconstateerd, geen vinger op te leggen laat staan uit te leggen wat ze ons bewust opleggen. Besluit al genomen…… wij mogen meedenken – stemmen – als de wet wordt aangenomen niet geschikt TOCH aan de top gekomen.
Door het volk verkozen “democratie” ruw ontwaakt uit je nachtelijk dromen met open ogen erin gelopen logisch dat we achterlijk overkomen. Een ezel stoot zich maar een keer aan de zelfde steen alleen de mens doet dat keer op keer.
= Anoniem =

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten