MY LIFE LIST: 9 Doelen Behaald

share online:

Het is nu al een aantal maanden geleden dat ik MY LIFE LIST met jullie deelde. Mijn blog waarin ik een aantal doelen die ik graag zou willen bereiken even op een rijtje zette. Ik had beloofd jullie op de hoogte te houden van de stand van zaken. Inmiddels heb ik een aantal van deze doelen behaald….9 om precies te zijn *geeftzichzelfeenschouderklopje*. Zoals beloofd, een overzichtje van mijn reeds behaalde doelen.

Doel   #1 – Een spaarpot kopen

Als kind was ik – volgens mijn moeder – heel goed in sparen. Was ik nog maar zo! Kben zo’n ik-geef-mijn-geld-al-uit-voor-ik-het-in-mn-hand-heb-typje. Niet zo spaarzaam meer dus. Perfect te behalen doel voor mij was het aanschaffen van zo’n spaarpot. Voor elk behaald doel, zou ik mezelf belonen met 1 euro, toch een soort sparen. Nu heb ik dan eindelijk die spaarpot aangeschaft en er zitten welgeteld 9 eurootjes in. Nog 91 te gaan!

Doel #7 – Een eigen onderneming starten

Ja, ik ben nu dan eindelijk zelfstandig ondernemer. Sinds 1 oktober 2012 ben ik de trotse eigenaresse van Sereensdesk. Mijn eigen tekstbureau, waar ik altijd al van gedroomd heb. Een bureau waarin teksten centraal staan, maar waar je nog van veel meer andere diensten gebruik kunt maken! Dit kan ik natuurlijk niet zo tussen neus en lippen door in de groep gooien. Binnenkort een uitgebreide blog over mijn nieuwste uitdaging.

Doel #15 – Een trouwjurk passen

Op Valentijnsdag dit jaar,  zijn myrocq en ik getrouwd. Getrouwd voor 1 dag weliswaar, maar het was een prachtige, romantische – en zeker aan te raden – ervaring (www.wedandwalk.com). Voor deze gelegenheid moest ik een trouwjurk passen, en het voelde betoverend. Zo’n jurk aan je lijf triggert die ik-wil-een-sprookjes-bruiloft-vinders natuurlijk alleen nog maar meer. Wanneer dat sprookjeshuwelijk daadwerkelijk plaats zal vinden, is nu nog niet in zicht…maar één ding is zeker, de eerst volgende keer dat ik een trouwjurk pas, volgen de woorden “I Do”.

Doel #30 – Een nummer schrijven voor iemand en (laten) uitbrengen

In 2009 schreef ik in de onvergetelijke JetFlyMusic-tijden het nummer “Als jij lacht” voor Damaru. Mijn goede vriend en mentor Marlon Francis (JETFLYMUSIC) zorgde voor deze samenwerking. Ik ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar voor dat duwtje in de rug dat hij me toen gegeven heeft. In 2011 bracht Damaru het nummer geheel onverwacht uit. Het staat op zijn album ”Tuintje in mijn hart”.

Doel #32 –Een eigen website bouwen

Al enige tijd ben ik bezig met het bouwen van websites. Simpele, maar mooie  & praktische, in wordpress gebouwde websites. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik aan de slag ging met mijn eigen website. Een frisse nieuwe layout was broodnodig, dus daar heb ik zorgvuldig mijn tijd in gestoken. De meeste lezers gebruiken hun smartphone voor internetverkeer, maar als je een keer via de pc/tablet naar mijn blog surft kun je zien wat  ik van Serenitheory.nl gemaakt heb.

Doel #41 – 100 doelen bedenken

Een doelenlijst heeft logischerwijs doelen nodig. Nou heb ik ontzettend veel hartverlangens en levensdoelen. Daar heb ik met 100 doelen bij lange na niet alles kunnen opnoemen wat ik wil bereiken. Maar om ergens te beginnen, is MYLIFELIST nu in ieder geval voorzien van 100 bedachte doelen.

Doel #46 – Een concert van Jay-Z en Kanye bijwonen

Dit doel heb ik inmiddels wel 2 x bereikt. “1 keer in Antwerpen en 1 keer in Arnhem. 1 ding is zeker. Deze twee mannen weten wat het is om een show te geven en de tent af te breken. Het zijn legendes”. Een uitgebreide review en mijn ervaring bij deze geweldige concerten, kun je hier lezen.

Doel #65 – Vrijen op het strand in een warm land

Ik zou hier natuurlijk hartsikke uitgebreid op in kunnen gaan, maar na lang beraad met mezelf ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dat maar niet ga doen. Het enige dat ik kwijt wil over dit behaalde doel, is dat ik hem behaald heb.
🙂

Doel #75 – Koop een macbook

Ik ben besmet met het Apple virus.  Ik vind alles wat met Apple te maken heeft ge-wel-dig! Al enige tijd had ik een nieuwe laptop nodig, mijn oude Dell heeft zowaar haar laatste adem uitgeblazen. Vooral met de komst van Sereensdesk, was een laptop onmisbaar. Een Macbook is dan natuurlijk ideaal. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik moet wel zeggen dat ik heel erg moet wennen, er zijn  veel dingen aan deze laptop anders dan mijn voorgaande laptops, maar dit is alleen maar positief. Ik verheug me op het uitvogel proces. I Love APPLE!
9 down, 91 to go! Verder heb ik met de doelen die uit meerdere delen bestaan ook al een start gemaakt en zijn sommige gedeeltelijk behaald. Aan de 7 kilo die ik wilde aankomen, heb ik ik 2 kilootjes bij mogen bijvoegen. Ik ben weer begonnen met het invullen en bijhouden van Haley-Joy’s babyboekjes. Ook heb ik 1 maand van de 12 maanden spaargeld op  Haley-Joy’s rekening voldaan. De likepagina van Serenitheory op facebook heeft inmiddels 195 van de 250 likes. En ik heb 4 van de 5 websites gebouwd. Het blijft voor mij een verassing hoeveel jaar er over heen gaan voordat ik alles op mijn lijstje af kan strepen. Wish me luck xx

share online:

1 Comment

  1. Valentijn
    2 januari 2014 @ 16:01

    Ga je weer trouwen as Valentijnsdag?

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten