Party over where? Party over HAIR

share online:

Als het aankomt op de verzorging van mijn haar ben ik nooit uitgeleerd. Ik draag m’n haar inmiddels 3 jaar in z’n natuurlijke staat en vorig jaar deed ik m’n eerste ‘ big chop’. Ik geniet nog steeds in volle teugen van m’n persoonlijke haarreis en merk dat ik tot op de dag van vandaag opzoek blijf gaan naar informatie. Ik blijf you-tuben, blogs lezen, vragen stellen in the natural hair club en events bezoeken! Dat laatste is denk ik één van m’n favoriete dingen. In de afgelopen 3 jaar heb ik behoorlijk wat evenementen bezocht, waaronder een groot deel hair & beauty gerelateerd.

IMG_0981
1 juli 2015 *** 1 juli 2016

Wat ik persoonlijk belangrijk vind aan dit soort evenementen, is dat ik weg ga met meer dan dat ik ben gekomen. Dan heb ik het niet direct over tastbare dingen – ja, een goodiebag is natuurlijk ook hartstikke leuk – maar vooral over bruikbare tips en nieuwe kennis. Dat je aan het eind van de dag wegloopt met nieuwe informatie waar je de komende tijd ook echt wel iets mee kan. Dat ik even zoet ben met de tips die ik heb mogen ontvangen en eindeloos kan experimenteren met m’n nieuwe opgedane kennis. Daarnaast is voor mij als blogger zijnde het netwerken ook echt een belangrijk onderdeel, het is niet alleen to have good time – wat natuurlijk óók heel belangrijk is, maar het ontmoeten van nieuwe mensen, waar van alles uit kan voortvloeien, is wel echt iets waar ik naar uitkijk. Het is trouwens ook meteen een gelegenheid om ‘ offline’ de mensen te ontmoeten die je online eigenlijk geregeld spreekt. Connecten met elkaar is leuk, maar de setting en de sfeer moet er dan natuurlijk wel naar zijn. Ook niet te vergeten is dat niet iedereen fan is van online shoppen. Persoonlijk word ik daar nu pas een beetje comfortabel mee, maar tijdens zulke evenementen zijn er altijd leuke shop-mogelijkheden. Ik ben een ex-productjunkie – ik zeg ex omdat ik al geruime tijd niets nieuws heb aangeschaft – maar  ik ben vatbaar. De verleiding is op zulke evenementen altijd groter. Je leert veel nieuwe producten kennen en er zijn vaak verschillende ondernemers aanwezig die de meest handige en prachtige (handgemaakte) producten verkopen, die je niet wilt laten liggen.
Iedereen vult natuurlijk zo haar eigen behoeftes in bij het bezoeken van evenementen, maar de bovenstaande redenen zijn voor mij nu echt belangrijk en in hoeverre ik dat van te voren kan inschatten, weegt dat tegenwoordig ook echt mee in de beslissing of ik een evenement wel of niet zal gaan bezoeken. Er is een handjevol evenementen dat daadwerkelijk heeft bijgedragen aan deze wensen en Party over Hair is daar één van.
logo
Precies over een week, op 10 juli 2016 vindt dit event al weer voor de tweede keer plaats. De Tolhuistuin in Amsterdam wordt omgetoverd in een ‘ snoepparadijs’ voor vrouwen die van haar & beauty houden. De pop up haar & beauty salons, haarshows en workshops van beauty professionals maken het tot een interactieve dag voor de bezoekers. Ook krijg je de kans om kennis te maken met nieuwe producten. Party Over Hair is een initiatief van Aisha en Megisa Esseboom, founders van MyBlackHair.nl in samenwerking met Kera Care, nuNaat, Cantu en AsIAm. Vrouwen die helemaal gek zijn op hun krullen, kroeshaar, weaves en relaxers en alles doen voor een ‘flawless face’, voelen zich tijdens Party Over Hair als een kind in een snoepwinkel.
Het programma belooft wat. Speciaal uit New York overgevlogen komt ‘The Curl King’ Vincenzo een workshop geven over het kleuren van kroes en krullend haar. Vincenzo kleurt het haar van de meest populaire Instagram curlies! Ook Instagrammers FroGirlGinny en LaurenLewis komen in samenwerking met Design Essentials hun tips en tricks delen. Verder staat het podiumprogramma ook vol gepland met onder andere een haarshow, een talkshow met mannen (want wat vinden zij nou van ons haar?), spoken word, een demonstratie ‘Curl Sheaping’ door Dominique Snip (Sheado) en natuurlijk lekker muziek om op te dansen of chillen. Het volledige programma is te bekijken via deze link
Het belooft een dag te worden waar je veel kennis en inspiratie kunt opdoen en some good food mag natuurlijk niet ontbreken. In de tuin bevindt zich een foodcourt waar bezoekers kunnen genieten van verschillende keukens.
 
ft. mn oudste dochter

ft. Make-up Icoon KleurMoi

Tijdens de vorige editie waren mijn vriendin en partner in crime en ik aanwezig met onze oudste dochters. We hebben ontzettend genoten, maar konden helaas niet deelnemen aan de workshops. Dit keer laat ik mijn meissie hoogstwaarschijnlijk thuis en heb ik mij ook vast ingeschreven voor 2 van de vele workshops die je tijdens dit event kunt volgen. Mocht je geïnteresseerd zijn kun je hier je kaart bestellen voor Party over Hair. Ik raad je aan om je dan ook meteen in te schrijven voor de (gratis) workshops die je aanspreken, want het aantal plekken gaat nu best hard. Ook geen onbelangrijke rede om het event te bezoeken: je kunt een reis naar Suriname winnen. Enkel bezoekers maken kans, dus laat het niet aan je voorbij gaan!
 
 
win_vakantie2
Gratis met een vriendin naar Party Over Hair?
Over winnen gesproken, ik mag voor dit event  2×2 kaarten weggeven.
Wat moet je moet doen om kans te maken is heel simpel: klik op de eventpagina van Party Over Hair op ‘AANWEZIG‘ en laat mij even weten dat je mee doet. That’s all.
Uit het aantal deelnemers zal ik twee dames uitkiezen (lees: lootjes trekken) en op donderdag 7 juli maak ik de gelukkige winnaressen bekend, dus houd mijn facebookpagina in de gaten.
Ik ben benieuwd wat jou beweegt om een event te bezoeken en of je, je kunt herkennen in de mijne. Do let me know in the comments. Zie ik je daar? From Serenitheory with love
 
 
 

share online:

4 Comments

 1. Chanelva
  3 juli 2016 @ 08:49

  *laat weten dat ze meedoet*

  Reply

  • Serenitheory
   4 juli 2016 @ 14:16

   Yeah! Genoteerd x

   Reply

 2. Iraida
  4 juli 2016 @ 06:59

  Goed geschreven Seren!

  Reply

  • Serenitheory
   4 juli 2016 @ 08:45

   Thanks lieverd!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten