Mama heeft een kinderboek geschreven

share online:

‘Uw pakket is onderweg’.

Ik kan me niet herinneren dat deze melding van PostNL ooit eerder zo betekenisvol voor me is geweest.
Het was papaweekend (lees: de kids spendeerden hun weekend bij papa) & mama was van plan er een latertje van te maken op kantoor. Ik maak dan van de gelegenheid gebruik om even flink aan mijn to do list te werken. Na deze melding was mijn concentratie echter niet meer helemaal op pijl.

Onrustig keek ik naar alles wat er nog afgestreept ‘moest’ worden. Ik kreeg het advies om het netjes af te ronden en mezelf te belonen door eerder naar huis te gaan dan ‘gepland’. Zo gezegd, zo gedaan. Vrijdagavond, 9 oktober 2020, haalde ik een bijzonder pakketje uit mijn brievenbus.

De proefdruk van ons eerste kinderboek: ‘De Zussies en het bubbelavontuur’.

Lang verwacht, toch gekregen

Op mijn Instagram maakte ik het blijde nieuws bekend. We are expecting!
Het idee om een kinderboek te schrijven werd ruim 4 jaar geleden als zaadje in m’n mind gepland. ‘Dat doe ik wel even’, hoor ik mezelf nog denken. Daar kwam ik al gauw van terug, want tijdens het proces kwam ik een hoop hobbels tegen. Er kwam een heleboel bij kijken, waar ik destijds niet helemaal op was voorbereid. Samen met ARTist Gaia Skye bewandelde ik deze hobbelige weg. We waren vastberaden om de weg glad te strijken zodat we een belangrijk product konden neerzetten samen. In 2018, midden in deze journey schreef ik het volgende:

Niets gebeurt te vroeg of te laat, maar op het juiste moment…zoals het moet zijn. Soms gaat het niet zoals je wilt, maar ook die verhaallijn heeft een verborgen les die zich wellicht in een later stadium aan je zal openbaren. Pay attention…..en luister, want wanneer je openstaat voor wat er gezegd wordt dan zal je altijd de juiste richting op gaan. Voor als zowel mij als Gaia geldt dat er in ieder geval één herkenbare les uit onze levensboeken te halen valt: ‘how rocky the ships might get, it’s not going to sink….so just let it flow’. 

All you need to do is read between the lines………

And so we did…

Fast forward naar afgelopen vrijdag. In mijn hand hield ik een boek, geschreven door mij, geïllustreerd door Gaia Skye. Een boek bijdragend aan mijn missie om een rol te spelen in de positieve beeldvorming van mijn eigen kinderen, maar ook dat van andere kinderen. Een boek, dat bloed, zweet, tranen gekost heeft, maar bomboordevol liefde zit. Een boek met mijn dochters is de hoofdrol, omdat ook zij de norm zijn. Omdat het nooit teveel is. Omdat het nooit genoeg is.

Toen ze zondagavond thuiskwamen kon ik niet wachten om dit met ze te delen. Het was een verassing voor hun, maar ik was degene die aan het stuiteren was als een klein meisje. Benieuwd naar hun eerste reactie schuifelde ik geheimzinnig door de woonkamer. Ze keken me met een vragende blik aan, geen idee wat mama in haar schild voerde. Ik overhandigde ze het boek. HUN boek. De reactie was priceless. ‘Mama heeft een kinderboek geschreven’. Dit ben ik, en dit ben jij’.

As corny as it may sound: HIER DEED IK HET VOOR.

11.11

Achter de schermen moet er nog van alles gebeuren, maar de grootste stap is gezet. Het is tastbaar en we kunnen weer voorruit. Houdt Instagram in de gaten voor belangrijke updates omtrent de release. Thanks everyone, for baring with us. We are about to give BIRTH!

Op de hoogte blijven van de release en alle andere nieuwtjes rondom het boek?
KLIK HIER!

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten