Locked & Loose XL: A Natural Hair Celebration

share online:

Als je dit spectaculaire evenement net als ik vorig jaar hebt moeten missen, dan heb je op 31 augustus 2014 een herkansing. Locked & Loose XL, Nederlands grootste “natural hair” event is terug en dit keer is het “bigger and better”. Het is inmiddels de 3e keer dat dit evenement dat specifiek op krullen, kroeshaar en dreadlocks gericht is, wordt gehouden. Laat  je inspireren, onderwijzen en kom vooral genieten van deze “celebration” van “natural hair”

Hét evenement voor krullen, kroeshaar en dreadlocks

slider_LLXL Wat kunnen we dit jaar verwachten? Ook dit jaar staat de bezoekers een goedgevuld programma te wachten. Er zullen workshops & presentaties gegeven worden, maar ook voor praktische tips en adviezen m.b.t (kroes)haarverzorging ben je hier op het juiste adres. Workshops worden gegeven door VanillouiseDI’XPRESSION, Divine Hair Solution en vele anderen. In het hoofdprogramma staat o.a. Sheado.  Zie hier een uitgebreid overzicht van het programma.  Locked & Loose Market Naast de adviezen en de workshops, heb je ook de mogelijkheid je producten voorraad uitbreiden op de Locked & Loose Market. Er worden ontzettend veel (haar)producten en accessoires aangeboden door de verschillende standhouders. Ook kun je kleding, schoenen en sieraden scoren, ontworpen door creatieve designers. Het overzicht van de verschillende standhouders kun je hier bekijken.  zwartClubBruggeThe Natural Hair Club (NHC) Samantha Ebecilio, Clare Edwards en Sharon Lang zijn de oprichters van The Natural Hair Club tevens  initiatiefnemers van dit bijzondere evenement. NHC is een online community voor “naturals” in Nederland. De dames begonnen in 2010 een facebookgroep speciaal gericht op vrouwen geïnteresseerd in “natural hair” verzorging.  Dit sloeg in als een bom. Voordat de dames het wisten, hadden ze gezorgd voor het ontstaan van een breed platform, waar van elkaar geleerd kon worden. Inmiddels telt de groep meer dan 3000 leden. In 2012 vond de eerste editie van Locked & Loose plaats. Het evenement word mede mogelijk gemaakt door stichting NHC NL, een non-profit organisatie met als doelstelling: het positief zelfbeeld van etnische vrouwen en mannen centraal stellen. LLXL_2sides_white-1024x749 Mis het niet Wil je er deze keer ook bij zijn? Bestel dan hier je ticket en doe dit gelijk voor je hele gezin. De verzorging van zowel man, vrouw als kind zal namelijk aan bod komen tijdens Locked & Loose XL, de hele familie staat dit jaar centraal. Ik ben dit keer zeker van de partij. Wie gaat er met mij mee? 

Wanneer: 31 augustus 2014 Plaats Rotterdam, Nieuwe Luxor Theater, Posthumalaan 1 Tijd: 13.00 t/m 19:00

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten