Fotoblik terug naar hoofdstuk 5.0

share online:

Morgen – 25 april –  is mijn jongste dochter jarig, maar vandaag blik ik terug naar 24 oktober, de dag dat mijn oudste dochter 5 is geworden ‘toevallig’ ook precies een half jaar geleden, maar toeval bestaat natuurlijk niet. Ik wilde er destijds al een artikel aan wijden, maar ik weet nog hoe mijn zwangerschap mij en mijn pen die periode de baas was. Het heeft even geduurd voor ik weer aandacht aan mijn blog besteedde, maar even later pakte ik de pen weer op. Echter is het van  dat artikel nooit meer gekomen. Mijn ‘fotoblog‘ van vorige week is mij zodanig bevallen, dat ik deze week op dezelfde soort voet door wilde gaan….en dat bracht mij weer terug naar deze bewuste dag in 2016. Enjoy…….x
IMG_1243

Het was een verassing….. 
Ze had geen flauw idee wat haar te wachten stond. We waren op bezoek bij oma, die toevallig in de buurt van de zaal woont. Toen de zaal helemaal versiert was en er genoeg mensen waren om onze jarige jop te ontvangen, lokten we haar de zaal in zonder te vertellen waar we heen gingen. SURPRISE….

IMG_1251

Overweldigd rende ze haar visite voorbij rechtstreeks in de armen van haar oma….niet wetend dat de volgende verassing om de hoek op haar aan het wachten was…

IMG_1330

Haar grote vriendin, Miss Alida! Miss Alida is het hoofdkarakter uit de kinderboeken serie Miss Alida geschreven door Mariella Bekker. Het zijn leuke en spannende kinderboeken die kinderen van alle culturen een hart onder de riem wil steken en hen wil aanmoedigen om de ontdekkingstocht van hun leven aan te gaan en hun dromen waar te maken. Naast kinderboeken is er van Miss Alida een hoop merchandise te verkrijgen. Helemaal geweldig natuurlijk…mijn enthousiasme wist ik uiteraard over te brengen op mijn beide meisjes en sindsdien is zij niet meer weg te denken uit ons huishouden. Haley-Joy vond het dan ook geweldig om er uit te mogen zien als haar grote vriendin…haar reactie was priceless.

IMG_1292

IMG_1294

IMG_1302

En ook kleine zus was blij!

IMG_1412

Zien jullie de gelijkenissen? Haley-Joy was super trots dat ze mocht ‘twinnen’ met haar grote vriendin. De outfit is in z’n geheel gemaakt door Regine Kamerling, founder van Kitchen for Fashion. Kitchen For Fashion is een eenmanszaak die elke 6 maanden hard werkt aan een eigen collectie, maar ook op maat gemaakte kleding ontwerpt voor particulieren. Naast het ontwerpen van kleding leiden zij ook dames op om zelf te ontwerpen, te creëren en hun passie te beoefenen. Een echt leerwerkbedrijf voor jong en oud. She totally nailed it!

pol
stoel

Miss Alida was here to stay en ging van start met het entertainmentprogramma. Zij deed zelf ook gezellig mee met de polonaise en de stoelendans. The kids love her!

mic

IMG_1282

schm

Ondertussen werd er aan de knutseltafel druk geknutseld en konden de kindjes geschminkt worden.

Image-1

IMG_1290

Trouwens. De prachtige decoratie is gemaakt door Glenda Cameron van Droomfeest. Droomfeest is een concept voor het ontwerpen en organiseren van feesten, partijen en evenementen. Door middel van ballondecoraties die onder andere bestaan uit ballonnenbogen, pilaren en center pieces wordt er een feestelijke sfeer gecreëerd en ik kan oprecht zeggen dat ze hierin geslaagd is. Exact datgene wat ik had gevraagd wist zij neer te zetten.

IMG_1310

IMG_1311

FullSizeRender (6)

FullSizeRender (7)

Ik wil ook even stilstaan bij ‘de tafel’. Ik had zoals altijd weer eens precies in mijn hoofd hoe ik wilde dat het er uitzag. Mijn lieftallige team van topvrouwen: Rowan, Alida, Carolyne, Sarah-Jane & Engracia wisten dit volledig tot leven te brengen. Er werd door veel mensen gevraagd of ik iemand had ingehuurd voor het decoreren van de tafel…..super trots dat my girls dus een catering-waardige tafel wisten neer te zetten!

Untitled-77

IMG_1334

IMG_1476

IMG_1477

Over catering gesproken. Taartje van Chaartje die al eerder een prachtige en heerlijke taart voor mij had gemaakt steeg dit keer boven zichzelf uit. Onder zeer bijzondere omstandigheden maakte ze wederom prachtige en vooral OVERHEERLIJKE taarten! Zij heeft mij letterlijk laten zien wat service inhoud en heeft op deze bewuste dag echt mijn hart gestolen. Binnenkort kan deze getalenteerde bakster dus 3 x per jaar een bestelling van mij verwachten!

IMG_1496

IMG_1566

IMG_1500

Na het aansnijden van de taart maakte onze jarige-jop een re-entree in wederom een prachtige outfit gemaakt door Kitchen for Fashion.

IMG_1610Uiteraard liet ook Haley-Joy zich schminken.
Het was een geslaagde dag en ik kijk er met trots naar terug. Wat heeft mijn meisje genoten, wat was ze verrast en wat voelde ze zich jarig! Uiteindelijk is dát waar je het voor doet!
Fotocredits: Mombel ©

Ik ben gek op themafeestjes en hoewel mijn jongste morgen pas 3 wordt ben ik in mijn hoofd stiekem al bezig met haar 5e verjaardag….want dan mag ik weer uitpakken. Daarna gaan we pas weer los wanneer ze 10 zijn, want hoe leuk ik het ook vind…het brengt ook behoorlijk wat werk met zich mee dus we houden de rest van de verjaardagen wat simpeler (dat is wat ik mezelf voorhoud, nu nog kijken of het me lukt het vol te houden).  Wat mijn jongen en (thema)feesten betreft, daar ben ik nog niet helemaal over uit…maar over een jaar zullen we zien hoe ik dat zal aanpakken!

Hoe doen jullie dat met verjaardagen? Lekker rustig, all out of ergens daartussen? Let me know in the comments x From Serenitheory with love

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten