Deigh & Nite

share online:

Voor je het weet zijn er 10 dagen voorbij. Maar als je ergens op wacht, dan is 10 dagen ineens super lang. Dat gevoel heb ik tijdens het aftellen naar 4 juli 2012. De dag dat the Sugar Factory in Amsterdam op z’n kop zal staan! Een dag die in de geschiedeniskalender gemarkeerd zal worden al LEGENDARISCH. De dag dat de Nederlandse “muziekscene” voorgoed zal gaan veranderen.
De dag dat Sarah-Jane haar releaseparty van haar EP “Deigh&Nite”plaats zal vinden. Zucht, met veel ongeduld, enthousiasme en spanning, wacht ik op 4 juli. Dan zal het allemaal gaan gebeuren.
Het voelt als een verplichting om een ieder op te roepen zichzelf te voorzien van kaarten. A.S.A.P! Je kunt het risico nemen om op 4 juli zelf een kaart aan de deur te kopen, maar de kans is groot dat het dan al is uitverkocht. Als je op de onderstaande link drukt, kun je direct kaarten bestellen via Sugar factory zelf. Ze zijn (MAAR!!!) 5 euro per stuk.

BESTEL KAARTEN!

In samenwerking met producent en componist “Mano Yeah” is Deigh&Nite onder eigen beheer uitgebracht. Letterlijk dag en nacht, heeft zij alles wat zij in zich heeft gestopt in het creëren van haar eerste wapenfeit. Als muziekliefhebber ben je het verschuldigd aan jezelf aanwezig te zijn. Je berooft jezelf van een veelbelovende muzikale avond als je die avond een andere bestemming kiest. Niet alleen zal Sarah-Jane op het podium schitteren, ook rijzend talent Kimberley-Janice zal de sterren van de hemel zingen met haar performance in het voorprogramma. De host van de avond is niemand minder dan Akwasi Ansah (Zwart Licht). Het beloofd een waar spektakel te worden, dus ik druk je op het hart: ZORG DAT JE HET NIET MIST!

Er worden 2×2 kaarten weggegeven voor de releaseparty. Wil je nog kans maken?
Druk op de onderstaande link, LIKE de pagina en doe mee met de prijsvraag!

>>> PRIJSVRAAG! <<<

PROGRAMMA
Tijd: 20.00-23.00 uur
Host: Akwasi Ansah (Zwart Licht)
DJ: DJ Denta (Urban DJ)
Voorprogramma: Kimberley Janice
Kaartverkoop: 5,- euro (ook aan de deur)
Meer informatie: www.sarahjanemusiq.com
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=widr-A4f6No]

share online:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Ik ben een 33-jarige mama van 3 adembenemend mooie kleine mensen. Een dochter van 8, een dochter van 5 en een zoon van 2. 

In het dagelijkse leven ben ik actief als freelance tekstschrijver en houdt ik mij voor verschillende organisaties bezig met de pr en de communicatie. Daarnaast richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Berichtenarchief

Archief

adsensePlaceholder

Instagram

Facebook

populaire berichten