1 comment

Ik ben de laatste maanden onbewust heel bewust aan het kijken en luisteren naar de tv shows en muziek die onze huizen langzaam maar zeker binnendruppelen en daardoor ben ik heel bewust mijn omgeving gaan observeren d.m.v. Sociale Netwerken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat we in een verwarde Generatie 2012 leven. Ik noem het “Hollywood Realiteit

Dit komt  denk ik vanwege het feit dat VEEL mensen de “Hollywood Realiteit” verwarren met DE Realiteit. Anno 2012 zijn mensen bereid hun zelfrespect in te ruilen voor aardse goederen en likes op Facebook en Instagram.

Dit is “HOT” anno 2012

  • Praten alsof je nog nooit naar school bent geweest is “Straattaal”
  • Kleding dragen die je je eigenlijk niet kan veroorloven, foto’s ervan maken/plaatsen en dan vervolgens van elke item het merk benoemen is “Swag
  • Foto’s vanuit elke hoek waarop je prive gedeeltes nog net – met de nadruk op NET – niet te zien zijn met je lippen getuit maken/plaatsen is “Sexy
  • Als je uitgaat, doen alsof je in een Rick Ross/Nicki Minaj clip zit is “Balling

DAMES:
Verwacht geen respect van mensen als jij jezelf niet eens respecteert.
Geen enkele man met zelfrespect wilt gezien worden met een meisje dat haar zelfrespect heeft ingeruild voor “likes” op Facebook of Instagram.

HEREN:
Als je een 25plusser bent is het niet oké om doorgaans woorden als: Swag, Ieks of Balling te gebruiken. Geen enkele vrouw met zelfrespect wilt een jongen die beweert elke dag in de PC Hooftstraat te zijn, maar z’n ovchip niet kan opladen omdat z’n “salaris” nog niet is gestort.

De “Hollywood Realiteit” is zo duidelijk aanwezig dat het omgetoverd is tot een “Hype” en waar er een “Hype” is, heb je natuurlijk ook volgers. En volgers zijn naar MIJN mening over het algemeen onzekere mensen die niet logisch kunnen of willen nadenken en als gevolg daarvan zich overal bij aansluiten.

Men schijnt maar niet te willen begrijpen dat je met dit gedrag de volgende generatie de boodschap meegeeft dat het normaal is om niet voor jezelf na te denken en klakkeloos alle Hypes te volgen.

Mijn advies is:

Gebruik je grootste geschenk dat God je geleend heeft, namelijk je hersenen!!

Tanja Mettendaf.

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

1 Comment

Leave a Reply

CommentLuv badge